自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 rubyhappy2 於 10-11-30 22:55 發表
慧安園何達輝

你有冇睇過??
我睇左....一般啦! 佢好頭期咁!

我唔知明晚去唔去覆診好?

因為家人叫我唔好再去趺打睇, 直接明天去急症室睇好過,怕我膝頭的骨有問題,照一照x-光安全d喎~~
但我怕要留院一晚,我唔想囉!!!

我15/16都唔知點做好?
請大家比些意見我,應該睇邊個好?
thanks!!!

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

先照x-ray, 之後接受西醫治療和藥物,
不要再隨便用傷腿了, 可能斷孕帶.
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

珍珠宮

原帖由 sfll 於 10-12-1 01:07 發表
先照x-ray, 之後接受西醫治療和藥物,
不要再隨便用傷腿了, 可能斷孕帶.

你覺得我睇急症室好d? 我自己怕孕帶有問題...
明天我會睇下西醫先, 晚上睇趺打

大宅

其實你可以照Xray先,證實無骨折,然後帶d片彼跌打師傅睇,如果筋骨都係跃打醫好d,骨折就打石膏好d。如果你覺得何達輝唔好,下次可以睇第二個,始終看醫生都是自己領悟,睇睇下就知邊個適合自己。名醫都會有人覺得佢唔掂。大家話係唔係。

珍珠宮

原帖由 JT 於 10-12-1 10:27 發表
其實你可以照Xray先,證實無骨折,然後帶d片彼跌打師傅睇,如果筋骨都係跃打醫好d,骨折就打石膏好d。如果你覺得何達輝唔好,下次可以睇第二個,始終看醫生都是自己領悟,睇睇下就知邊個適合自己。名醫都會有人覺得佢唔掂。大家話 ...

急症室冇比Xray我喎! 我應該拉傷條筋,
今日我慢慢行路,左腳已經發到力,咁要唔要睇下趺打??
我覺得睇醫生....睇下大家夾唔夾??
我會搵第二位睇下 thanks!!

首頁

尾頁

跳至