跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 6夫人 於 11-2-1 13:20 發表
我想問noble 大約幾錢, 我指english playgroup for 12months

$180 1hour

複式洋房

My daughter joined this one in Fanling (near the train station) :

http://www.newonders.org/

複式洋房

我今日上個couppie既團購網見到有間學英文既centre做半價喎!想請問有冇媽媽聽過呢間野個名呢?佢叫做「Play School Plus」。聽人講話係前英藝既外籍老師教架喎.....唔知有冇信心?

http://www.couppie.com/deal.php?id=142
各位媽媽上去睇左之後睇下好唔好......

大宅

醒目開學勳章

回復 23# lunpo 的帖子

我都係打算試吓, 半價底d, 就算唔好都慳一半

複式洋房

你join左?我表姐佢仲唸緊....

大宅

醒目開學勳章

回復 25# lunpo 的帖子

yes, i've join it

複式洋房

我上左play school plus la..佢地係由三位前英藝外藉英文老師教,地方好大下,我個女都join 左

大宅

醒目開學勳章

你小朋友幾大呀?
join 咩course?

原帖由 bellbellbear 於 11-2-17 19:55 發表
我上左play school plus la..佢地係由三位前英藝外藉英文老師教,地方好大下,我個女都join 左

複式洋房

我女女讀K1-3歲8個月,去coopie見到佢做promotion- $299-4堂-買左coupon, 今日行開大埔, 同我家姐上去play school plus 睇下,點知我家姐見到佢個仔以前英藝班主任坐係reception,先知有三個前英藝外藉老師開...真係又咁橋! 我個女会join D reading and oral 斑,等佢學D簡單文法,多D同鬼婆講,好過係屋企"hea"!

大宅

我都想join佢地既playgroup,但唔齊人開唔到班呀!

複式洋房

佢有冇朋友仔可以一齊join ?

大宅

我小朋友3歲5個月,係play school plus 讀緊phonics,Ms Ana 好好,佢係我個仔之前的班主任,所以都由沙田入大埔上堂。

大宅

幾多個小朋友一班架.?

Thanks

原帖由 joycis2005 於 11-2-26 23:22 發表
我小朋友3歲5個月,係play school plus 讀緊phonics,Ms Ana 好好,佢係我個仔之前的班主任,所以都由沙田入大埔上堂。

複式洋房

我join左oral and comprehension ,未book堂,下星期上去睇睇!

水晶宮

2018復活節勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

外籍老師教英文

我個女o既外籍老師教英文真係好好...

每次上堂我起出面等佢...都聽到佢地笑到好開心, 亞女由k3 跟到而家P3, 英文成績名列前矛, 而且好鍾意睇英文故事書, 全因老師 nice, 令亞女愛上了英文 ~

我住沙田, 以前老師一直在沙田教, 今年一月老師搬了入大埔, 雖然遠左, 但我亳不考慮跟埋過去, 因為亞女愈大...我愈明白一個好老師是多難求 ~

老師是加拿大藉的華僑, 嫁了香港人來了香港, 為了和小朋友溝通更好, 連廣東話也愈來愈流利 ^^

洋房

請問可否比D有關資料我, 我個女讀緊P.1 都想學英文.

THANKS!

原帖由 anixon 於 11-3-24 17:56 發表

每次上堂我起出面等佢...都聽到佢地笑到好開心, 亞女由k3 跟到而家P3, 英文成績名列前矛, 而且好鍾意睇英文故事書, 全因老師 nice, 令亞女愛上了英文 ~

我住沙田, 以前老師一 ...

複式洋房

我都想要資料呀. 唔該晒 !!~

大宅

anixon 發表於 11-3-24 17:56

每次上堂我起出面等佢...都聽到佢地笑到好開心, 亞女由k3 跟到而家P3 ...

pls. pm me, thx~

別墅

pls. pm me too, thanks!!

大宅

pls pm me some details, thank you

首頁

尾頁

跳至