婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

如果你大肚, 你可以話怕"覆"射影響小b, 所以無帶電話係身, 聽唔到羅. fb... 我諗你開個另一個 account 算啦.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我99吾會打比我

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 女王大人 於 11-2-18 17:20 發表

set你99睇唔到你fb先...佢應該會醒水架啦

男爵府

原帖由 Dirty姨姨 於 11-2-18 17:20 發表

mrsjimmy,

好高興見倒你有咗....恭喜哂!!

Dirty 姨姨,

多謝你呀...你仲記得我

男爵府

原帖由 yamaneko 於 11-2-18 17:22 發表
如果你大肚, 你可以話怕"覆"射影響小b, 所以無帶電話係身, 聽唔到羅. fb... 我諗你開個另一個 account 算啦.

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

原帖由 mrsjimmy 於 11-2-18 17:11 發表

熊貓 app 係咩黎架? 我用緊 iphone, 好有興趣呀

你有興趣我問老公詳細在哪可以提供丫,因為係我老公幫我攪~
好好用ga
佢有黑名單&白名單 , 即是只接什麼人tel or only 不接什麼人tel ! 佢仲可以俾你選擇對方在什麼情況模式唔聽eg : 電話長嚮/ 未能接通/留言信箱/對方使用中.....

呢個功能仲會顯示反俾你知佢打過幾次&幾時...

伯爵府

牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

99以前打親黎都係搵個仔, C6一唔聽或熄電話就打比我叫我搵佢, 我忍左幾次之後就直接同99講"你又係打呢個no., 我又係打呢個no, 你搵唔到我都搵唔到架"自此之後冇再打黎搵仔

大宅

99只會打我手提, 唔會打比佢個仔

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

no,吾知我號碼.

男爵府

原帖由 lovelycats1437 於 11-2-18 17:48 發表

你有興趣我問老公詳細在哪可以提供丫,因為係我老公幫我攪~
好好用ga
佢有黑名單&白名單 , 即是只接什麼人tel or only 不接什麼人tel ! 佢仲可以俾你選擇對方在什麼情況模式唔聽eg : 電話長嚮/ 未能接通/ ...

嘩...呢個 app 好正喎.....我好想 99 打黎果陣 "未能接通".....咁就唔駛聽

你問左話我知個 app 既名呀, thanks

大宅

手提電話係我嫁左入門後, 我主動講俾兩老知, 果時我覺得萬一有咩事搵唔到個仔(即我c6), 都搵到我嘛!!

暫時都ok, 一年都無打過十次俾我 ,主要佢地會搵c6

伯爵府

有呀,不過都唔會好多,同埋多數有事先打黎,我覺得OK呀,無問題。

男爵府

原帖由 mrsjimmy 於 11-2-18 16:33 發表
你地 99 會打你手提嗎?

每次 c6 返大陸, 99 就會打俾我搵仔, 又問佢個仔幾時返 hk....

我有左之後佢仲煩, 成日打黎話要擰餸俾我 (我好多次食完佢 d 餸肚痾, 唔敢再食)

我每次見到來電顯示係 99 都唔想 ...
我就醒呢,c6叫我俾個電話no. 99,我唔俾,佢想搵我都搵唔到

大宅

畀面勳章

如果可以唔俾手提一早就唔俾啦!! 6299當面問手提number, 又點唔可以話唔俾呀??
6299冇當面問你地要手提numebr果0的, 算你地6299唔係精得去邊啦!真好彩呀!!!

俾左冇得唔聽, jm有個app都幾好呀! set定黑名單, 次次都唔通佢都冇你符啦!! 正!!!!
ಇღ We LOVE U, My Rabbit Baby ღಇ

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原帖由 大豬既老婆 於 11-2-19 01:16 發表
有呀,不過都唔會好多,同埋多數有事先打黎,我覺得OK呀,無問題。

我都覺得ok的,因為多一個電話萬一他們有什麼事也可以找我ma
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

大宅

我由入門到現在也沒有話比她知我手提幾號
因為她是變態的
個仔大大個人在屋企都唔自己問個仔嘢
係要等你在房到出來,跟住問,阿仔今日唔番工咩?
個仔話比他知不番屋企食,咁我放工返到去
又問.他去左邊?做咩唔返來食?同咩人食?係咪又同邊個邊個食?
轉頭又再問,咁他做咩唔番來食?同咩人食?在邊到食?有咩人一齊食?

頂~果一刻,想一巴車埋去,大佬a放工己經好累,番到去好像審犯咁,你要問咪打比你個仔lo,說1 你又唔信,又要在到"吉"又話咩你唔管他,他咁大個人你管左成30年又唔見你管到,都痴線架,真係好想問她一句,你d仔唔同你講嘢好心你反省下是咩原因la,又不見我地女家咁有咩也可以同自己父母說

大宅

always 。一搵唔到c6,立刻打俾我,我多數唔接聽。

象牙宮

She never know my mobile no.ga...ha..ha...

別墅

我都有呢煩惱呀.....
個APP叫乜呀?????????????

原帖由 mrsjimmy 於 11-2-18 20:11 發表

嘩...呢個 app 好正喎.....我好想 99 打黎果陣 "未能接通".....咁就唔駛聽

你問左話我知個 app 既名呀, thanks

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

99好少打比我, 佢鍾意打比我工人多d

首頁

尾頁

跳至