跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 5)

開o左part5, 我而家先知添, 遲到好過冇到啦

我老公年年都去書展, 今年去到見到條龍去到新鴻基, 佢話要排到天光, 所以佢走o左今年冇到o拿!

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 5)

sabina_bb 寫道:
唔該晒 補返上次買貴左既phonic kids.

開始用未呀??

侯爵府

wandyfok 寫道:
傑傑ma,
hello!你呢幾日有無去青衣城呀?見唔見到我恩恩呀?

恩恩有表演呀?? 就算係傑傑MA會吾會認吾到恩恩呀? 好似未見過真人喎??

侯爵府

Kwan 寫道:
開o左part5, 我而家先知添, 遲到好過冇到啦

我老公年年都去書展, 今年去到見到條龍去到新鴻基, 佢話要排到天光, 所以佢走o左今年冇到o拿!

妳無陪妳老公見龍尾呀??

伯爵府

wandyfok 寫道:
sabina,
你幾時買貴左phonics kids呀?

書展前一日 :cry:

伯爵府

佢年年都唔帶我去架, 佢同friend去架, 因為我天生對書有仇架 我唔鐘意睇書, 佢就成日行書店, 佢話費事同我去吹佢走喎
聰明豆 寫道:

妳無陪妳老公見龍尾呀??

伯爵府

聰明豆,
kinki又鐘唔鐘意phonics kids呀, jasper唔鐘意睇, 可能覺得悶呀, 我就日日比聽cd呀!

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
唔該晒 補返上次買貴左既phonic kids.

開始用未呀?? [/quote]
都未到手要27/7才可以取貨.

伯爵府

collins好返晒未呀

侯爵府

Kwan 寫道:
佢年年都唔帶我去架, 佢同friend去架, 因為我天生對書有仇架 我唔鐘意睇書, 佢就成日行書店, 佢話費事同我去吹佢走喎

大男人!!! :evil: :evil:
吾係呀! 妳都肯睇網上小說, 証明吾係咁憎睇書啫!

伯爵府

Kwan 寫道:
collins歡喜唔歡喜呀?

我未取貨. 佢勁鐘意disney 果套 let's play. 由早到晚都話'play', 我緊係彩佢都 ?-( 晚上play一次之嗎 你可以上網哪 :-P

大宅

我呢幾日都有溫功課, 可能溫得唔夠, 唔知恩恩有表演tim
個表演幾時做 , 做完未 , 係就等我試o下認o下恩恩, 睇o下似唔似張大頭照先![quote]
聰明豆 寫道:
恩恩有表演呀?? 就算係傑傑MA會吾會認吾到恩恩呀? 好似未見過真人喎??

侯爵府

Kwan 寫道:
聰明豆,
kinki又鐘唔鐘意phonics kids呀, jasper唔鐘意睇, 可能覺得悶呀, 我就日日比聽cd呀!

初頭大家都覺得好悶, 但佢聽兩聽好鐘意呀! 可能佢識ABC有得讀埋一份掛?? 仲衰呀! 攪到依傢吾肯睇DISNEY呀!!! 吾開PHONICS就典地狂喊呀!!!
JASPER都好似剛聽PHONICS 2 & 3咋喎?? 係咪PHONICS 1有興趣D呀??

伯爵府

小說就ok, 教科書或其他好悶 雜誌我都唔會主動買!
聰明豆 寫道:
[quote]
Kwan 寫道:

大男人!!! :evil: :evil:
吾係呀! 妳都肯睇網上小說, 証明吾係咁憎睇書啫! [/quote]

侯爵府

都未到手要27/7才可以取貨.

一步一驚心呀! 第日妳就知味道!!! :mrgreen: :mrgreen:

伯爵府

偷雞都ok架, 老細未返, 唔係太過份都無事掛!
我未取貨. 佢勁鐘意disney 果套 let's play. 由早到晚都話'play', 我緊係彩佢都 ?-( 晚上play一次之嗎 你可以上網哪 :-P

伯爵府

Kwan 寫道:
collins好返晒未呀

我昨晚返去好似冇野喎. bun bun 話昨天下午都冇咳lu. 昨日比左八寶散佢食, 好似好返晒.

侯爵府

傑傑mummy 寫道:
我呢幾日都有溫功課, 可能溫得唔夠, 唔知恩恩有表演tim
個表演幾時做 , 做完未 , 係就等我試o下認o下恩恩, 睇o下似唔似張大頭照先!

吾係呀! 我吹下水問下咋!!! 講下笑咋! 吾係真係有SHOW呀??

大宅

Kwan,

Hello , 妳係咪解封喇

伯爵府

PHONICS 1佢冇興趣o拿, 一開佢就話"off", barney/noddy, 講晒佢d最愛, 同kinki一樣典地跳highchair, 水未
聰明豆 寫道:
初頭大家都覺得好悶, 但佢聽兩聽好鐘意呀! 可能佢識ABC有得讀埋一份掛?? 仲衰呀! 攪到依傢吾肯睇DISNEY呀!!! 吾開PHONICS就典地狂喊呀!!!
JASPER都好似剛聽PHONICS 2 & 3咋喎?? 係咪PHONICS 1有興趣D呀??

首頁

尾頁

跳至