自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

講真,我都唔鐘意麻麻湊,要比,我寧願自已湊番或請工人湊!

maypig  me 2  發表於 11-6-26 14:23

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

你哋接受到奶奶用糖嚟氹你個仔食正餐嗎?

lawmiki  我個奶奶仲勁, 俾個孫食雪糕做早餐! 發燒俾糖佢食! 問佢, 佢話個孫要食咋!  發表於 11-6-26 23:29
zoe@3510  絕不  發表於 11-6-26 21:43

伯爵府

育兒性格勳章 DHA勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

唔知將來對小朋友...上網search 父母個名,睇翻pg同lemon D臭史(新聞事跡)會有乜感受呢?
就算去其它國家讀書同定居,會唔會話比人知父母係邊個呢?

唔通離婚都有遺傳?
雖然你兩個都係出自唔完整家庭,但而家搞到對仔又係咁,好心pg同lemon係人係鬼都好,諗吓小朋友將來既感受啦!

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

所以呀LEMON 離婚, 離得好,
可能PG佢報復掛................................咪張小朋友比人湊囉!!

侯爵府

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

cloudwingwing 發表於 11-6-26 10:33
如果呢條問題放係 "婆媳關係",肯定好多人都唔會贊成俾99湊
正如好多人寧願請工人都唔俾99湊

...

咪就係....
只不過呢次既當事人係PG姐
大家都幾對人唔對事
佢同佢99不嬲都唔岩架啦
唔俾佢湊又有幾出奇?
更何況呢D係人地既家事

cissie  agree  發表於 11-6-27 05:31

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:做mud有麻麻唔比湊, 交對仔比個不男不女既外人湊?

我尋日都喺微博見到呀!

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

怕99個邊係個孫道講佢壞話

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

伯爵府

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

PG梗係唔會比拉姑湊啦, 比得佢湊, 咪即係比返對仔LEMON, 對仔就係PG嘅籌碼, 點都要搵個熟人睇住, 唔比拉姑有機可乘...

不過, 比嗰男不男, 女不女嘅人湊就真係驚, 都唔知會唔會...搞搞震...

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

陪月勳章

駿熙媽媽 發表於 11-6-26 13:13
有乜問題呢???工人湊開無啦啦比麻麻湊會好d?而家好多在膱媽媽都會比工人湊,佢地冇問題...柏芝係明星就唔得? ...
無錯!!!!比我寧願搵工人或者自己朋友!!!
費是個99 見到個之後又有野講又放料, 無事生非:;pppp:

珍珠宮

陪月勳章

仲有, 呢個年代仲有人歧視同性戀?
做咩要咁話人呢?

大宅

引用:仲有,+呢個年代仲有人歧視同性戀?+做咩要咁

原帖由 muybien 於 11-06-26 發表
做咩要咁話人呢?
同意,人身攻擊就唔好啦

lawmiki  同意, 其實好多同性戀既人心地比普通人還要好, 請不如帶有色眼鏡睇他們!  發表於 11-6-26 23:33

大宅

引用:仲有,+呢個年代仲有人歧視同性戀?+做咩要咁

原帖由 muybien 於 11-06-26 發表
做咩要咁話人呢?
同意,人身攻擊就唔好啦

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請撫心自問...甘既狀況你會否比奶奶湊

首頁

尾頁

跳至