跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 7)

聰明豆 寫道:
[quote]
煒良媽咪 寫道:
[size=medium]你哋諗唔諗到點解我會依家開(Part7)???

[size=large]~~~21/9係我哋得意會成立1週年~~~

煒良ma,
真係好鬼水鐘意妳既啫!! 咁都記得d日子既?? [/quote]
我宜家先知係9月21日成立

大宅

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 7)

[size=large]早晨)))))))
[size=small]敏慧聰穎智無雙,</u>[size=small]澄心可證快樂嘗。</u>[size=small]鳴謝Joycelyn於二零零五年立夏為敏澄作詩</u> :-D

侯爵府

[size=large]祝: 得意媽咪
繼續青春美艷, 絕色無邊!!
小朋友聰明聆俐, 精靈可愛!!
老公聽教聽話, 完全奉獻!!

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

sabina_bb 寫道:
原來係咁 仲以為係做左貓頭鷹添 點解你咁多假架, 又放. 真係唔抵得啫 :evil:

我每年有24日假﹐即是每個月可放2日﹐我部門請人妳有無興趣(Marketing Analyst)

伯爵府

[size=large]早晨~~~~

YEAH~~我哋又搬新屋啦!

珍珠宮

Shirleywuwu 寫道:
[size=large]早晨)))))))

Shirleywuwu﹐

我琴晚同妳係MSN玩了一陣便訓﹐妳玩到好晏呀﹖

伯爵府

kwan0520 寫道:
[quote]
原來係咁 仲以為係做左貓頭鷹添 點解你咁多假架, 又放. 真係唔抵得啫 :evil:

我每年有24日假﹐即是每個月可放2日﹐我部門請人妳有無興趣(Marketing Analyst)[/quote]
咦我真係好想試下喎. 個pay點先

伯爵府

煒良媽咪 寫道:
[size=medium]你哋諗唔諗到點解我會依家開(Part7)???

[size=large]~~~21/9係我哋得意會成立1週年~~~

[size=small]一週年 YEAH! 一週年 YEAH YEAH! 一週年 YEAH YEAH YEAH!

珍珠宮

我每年有24日假﹐即是每個月可放2日﹐我部門請人妳有無興趣(Marketing Analyst)

咦我真係好想試下喎. 個pay點先 [/quote]

Mininum salary HK$21K/month x 14 month (2months bonus)

侯爵府

妳吾係呀?? 妳依傢吾好咩?? 又有得上網, 又無咩做!!

點呀? 開會結果出左未???? 襯家))))))))) 點呀)))))))))))

侯爵府

如花,
妳報左學校未?? 我諗住報迦南, 比kinki試下面試攞個經驗先!!

大宅

Shirleywuwu﹐

我琴晚同妳係MSN玩了一陣便訓﹐妳玩到好晏呀﹖

係呀!我其實玩得唔夜了,因為我在收機前,有個同事上黎我都無chat走了,今日要返工麻
[size=small]敏慧聰穎智無雙,</u>[size=small]澄心可證快樂嘗。</u>[size=small]鳴謝Joycelyn於二零零五年立夏為敏澄作詩</u> :-D

大宅

[size=x-large]祝得意媽咪愈來愈有錢,兼愈來愈有靚.

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]

妳吾係呀?? 妳依傢吾好咩?? 又有得上網, 又無咩做!!

點呀? 開會結果出左未???? 襯家))))))))) 點呀)))))))))))[/quote]
宜家緊係唔好啦 我想走好耐lu. 不過最衰宜家唔走得啦 :cry: 唉, kwan0520唔該幫我留意下, 我諗我下年先走得

伯爵府

聰明豆 寫道:
如花,
妳報左學校未?? 我諗住報迦南, 比kinki試下面試攞個經驗先!!

未呀, 咩都未報. 迦南係邊架. 你有無form比我呀 幾時deadline先, 就黎deadline唔該唔好講野

珍珠宮

sabina,

please check pm. Thanks.

伯爵府

sabina,

please check pm. Thanks.

到你啦

珍珠宮

宜家緊係唔好啦 我想走好耐lu. 不過最衰宜家唔走得啦 :cry: 唉, kwan0520唔該幫我留意下, 我諗我下年先走得

妳放心我一定幫妳留意

侯爵府

Shirleywuwu 寫道:
[size=x-large]祝得意媽咪愈來愈有錢,兼愈來愈有靚.

多謝!! 多謝!! 成妳貴言!! 第一句勁啱聽, 第二句吾洗留比我喇, 吾該! 我放棄左好耐喇!!

大宅

我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

首頁

尾頁

跳至