時政擂台

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

男爵府

回覆:我地黨員係工程師,當紮大律師,要佢地用1X個鐘係區做野...

算吧啦!唔好再講喇!講多錯多,口才咁差點做律司嫁!

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

人工要, 面又要, 但時間就比唔到你, 有D咁既人嚟見工你估老闆會同佢講咩? 返歸啦, 過住啦! 唔肯付出邊到會有收獲, 一聽呢D所謂BLUEBLOOD講野就知佢根本無心為香港市民.

雖然民建聯係親中, 但你聽到人地講野係踏實D, 謙虛D, 真情又好, 做戲又好, 起碼態度良好, 佢地亦真係有為地區工作盡過力, 人地贏係有原因架.

Sallyb1a  no la. 佢地根本低層爬上去, 扮上菜...  發表於 11-11-8 16:43

公爵府

回覆:apple_0905 的帖子

正無賴嘅當扎大律師,先屈選民,再輸埋都仲講冇sense冇良心嘅費話,咁忙就唔好出嚟選,擺明冇心幫巿民啦!

男爵府

今年佢地雖然選唔到,但出年佢地就會以此為選舉策略,話泛民選情告急,有D選民亦可能覺得佢地已得到懲罰,要幫返佢地
所以各位如果真係唔想見到佢地,出年更加要記得投票!!!

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

最僧D人自以為是 懶清高咁 咁忙就咪鬼浪費人力物力出黎選呢樣選果樣啦 返番去你地既寫字樓嘆冷氣啦:;pppp:

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 wing 的帖子

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

輸到語無倫次
淡淡的來, 好好的去 ....

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:我地黨員係工程師,當紮大律師,要佢地用1X個鐘係區做野...

水晶宮

我地黨員係工程師,當紮大律師,要佢地用1X個鐘係區做野...

:;pppp:

男爵府

I am still in office. How can I hear again ? Thx.

大宅

咁你地咪出黎選,冇人叫你犧牲你賺錢的時間黎為外傭爭居港權架!!!

Sallyb1a  係呀, 梁+杰咪唔選囉, 等陳淑女做炮灰囉.  發表於 11-11-8 16:44

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

畀面勳章

佢係一個比神棍聰更賤嘅人(應該唔係人)人地問佢有乜証明北京操控,佢賤到話你係邊間報館,人地答香港商報,佢即賤笑話咁你比我仲清楚!喂,答非所問不得止,仲抹黑個記者,正福佳係咪毒果報問佢佢就必恭必敬呀!佢根本冇証據就話人,咁樣都叫資深大律師?返去吔香啦!:;pppp:

大宅

引用:又無人逼你選,咁尊貴就咪跌落凡間啦,乜世

原帖由 dogdog918 於 11-11-07 發表
又無人逼你選,咁尊貴就咪跌落凡間啦,乜世上有免費午餐架咩無時間做嘢仲想我地選你?神 ...
好句,好彩現在選唔到,第日選立法會摼d啦baby

伯爵府

引用:佢係一個比神棍聰更賤嘅人(應該唔係人)人

原帖由 Mamamia 於 11-11-08 發表
佢係一個比神棍聰更賤嘅人(應該唔係人)人地問佢有乜証明北京操控,佢賤到話你係邊間報館,人地答香港商報 ...
個刻見到佢的嘴臉真係火都嚟

You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

大宅

引用:佢係一個比神棍聰更賤嘅人(應該唔係人)人

原帖由 Mamamia 於 11-11-08 發表
佢係一個比神棍聰更賤嘅人(應該唔係人)人地問佢有乜証明北京操控,佢賤到話你係邊間報館,人地答香港商報 ...
笑了

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

Mamamia 發表於 11-11-8 00:33

佢地一直講野都係隨口UP, 仲話法律係講證據, 咩都無你UP咩都得啦!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:又唔做野,又想人投你,唔投又話人抹黑你讀

原帖由 heichunmum 於 11-11-07 發表
又唔做野,又想人投你,唔投又話人抹黑你讀書讀short左呀

...

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

咁咪好囉! 而家輸咗可以專心做你既專業,無時間就唔好扮想服務市民喇!

首頁
12345...6

尾頁

跳至