自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆 williamlaw 的帖子

應該有2項送, 點送就佢地決定 , 最前送 - 來電顯示 + call waiting

c6同佢地講唔用來電顯示 , 佢地就轉飛線

子爵府

i use caller display, i think it's really important to know who's calling in!
注意:本人所發佈的帖子大部份均為轉貼,如本人所發的貼子有任何問題及投訴,如本人所發的貼子有任何法律責任,本人恕不負責!

複式洋房

ok, thanks

以為送會晒來電,3人會議,call waiting

複式洋房

我剛收到電話叫我續約...我上次用係34/月....今次佢話扣晒回贈同COUPON都係得44/月....但當中coupon係有成400蚊喎....大佬我上次攞左D coupon都未用晒....不如直接回贈多D月費好過啦.....我諗又要去填CUT FORM先有34/月....

yeikaki  did u get $34 after fill cut form ?  發表於 11-12-5 12:23

別墅

我下個月初到期, 打去問話要$76/月

TamaCat  要CUT FORM先有$34/月  發表於 11-12-5 12:49

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

atta 發表於 11-11-9 23:34
我係四十四蚊加一百八十蚊惠康卷簽十八個月。我係十月頭交cut form 等佢聯絡。之後再傾

唔知點解我年年都唔使交cut form, 我一打電話上去佢哋就會俾 $34.-個plan俾我, 我係今個月中簽的. 可能我有二條電話線係我的名字, 同埋不知幾多年都係最平個plan. 佢哋都唔使浪費我的時間. 我都係打上 1000 去傾約的, 無揾特別那一位sales

生日月, 開心過

大宅

環保接龍勳章

大家果然係高手, 我費盡唇舌都係得$55一個月咋, 計法如下

[($110 x 18月) - ($198 x 4次) - $200惠康]/18月 = $55

TamaCat  要CUT FORM先有$34/月  發表於 11-12-5 12:49
大家一齊過健康無毒嘅生活啦!

公爵府

今朝打電話去, 都5 肯比 $34 我 :;pppp:

TamaCat  要CUT FORM先有$34/月  發表於 11-12-5 12:50

複式洋房

yeikaki 發表於 11-12-5 12:25
今朝打電話去, 都5 肯比 $34 我

打去問冇用, 上星期諗住唔使一定搵番同一個sale, 直接打 1000問, 只會offer eye 多媒體電話, 咩平均 $66 個月 (聽到 $66 都唔使講咁多)
之後直接搵番之前傾過個 sale 先做到 $44

$34 可能真係要send埋 cut form 等佢打黎問先做到

公爵府

williamlaw 發表於 11-12-5 15:20
打去問冇用, 上星期諗住唔使一定搵番同一個sale, 直接打 1000問, 只會offer eye 多媒體電話, 咩平均 $66 ...

我直接打 1000問, 佢比 $44 我, but 就冇 $34 law, 等我得閒出去 send cut form again

複式洋房

yeikaki 發表於 11-12-5 15:27
我直接打 1000問, 佢比 $44 我, but 就冇 $34 law, 等我得閒出去 send cut form again
咁好, 我打 1000 問講埋之前傾過 $44 就做唔到.....
係la, 快將 cut form send出 ~~~

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

啱啱都簽左約, 平均$44一個月~~

簽24個月 -- $88 x 12個月, 另12個月免費

男爵府

回覆 yeikaki 的帖子

me too

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 moondylau 的帖子

我係填CUT FORM先有44/月-2年

男爵府

thanks,

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

我都啱啱簽咗18個月, SALES話你要係到期前一個月開始傾續約問題, 如果已經完咗約就做唔到34蚊一個月咁平....

大宅

回覆 rchan03 的帖子

我就講到差d冇耐性, 最後我堅持叫佢問經理, 結果如下:

($110x18 months - $198x4 months - $400 Wellcome coupon ) / 18 months = $44 / months

佢一開頭都係比$200 coupon, 不過一定要不厭其煩同佢討價還價囉. 上年12個月, 6個月$88.- , 6個月$0.-, 都你$44.-/ month , 但冇今次咁複雜, 好似比少d咁.

cccat01  對~~~一定要講價(多D回贈)~~唔好蝕底俾佢  發表於 11-12-5 21:45

禁止訪問

好媽媽勳章

公爵府

大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

其實我想要返而家$44, 佢c都唔肯, 又話政策改o左, 仲幫我轉去電話登記cut就得, 完全唔使cut form, 我度得pccw, 無其他供應商, 所以都好煩.

珊瑚宮

佢大你啫,

cccat01  無錯~~  發表於 11-12-5 21:46
玩具萬歲!

首頁
12345...6

尾頁

跳至