跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:回覆+qqj+的帖子 其實妳有無得投訴佢專業

原帖由 racheljoe 於 11-12-02 發表
回覆 qqj 的帖子

其實妳有無得投訴佢專業失當架? E.G 醫務委員會之類? 佢真係累得妳好慘...不過發生左再想 ...
係呀,有事真係要睇多個,當時乜都唔識,只係信佢,有投訴,但佢哋一直拖...

別墅

回覆:想睇馮X明醫生的請小心!!!

我大肚時都係睇佢又不過不失,有會宮外孕都睇吾到佢好有問題喎!好彩入咗急症姐...妳要好好休息不要想太多,希望妳早日康復振作加油!

公爵府

引用:我大肚時都係睇佢又不過不失,有會宮外孕都

原帖由 kiucar66 於 11-12-02 發表
我大肚時都係睇佢又不過不失,有會宮外孕都睇吾到佢好有問題喎!好彩入咗急症姐...妳要好好休息不要想太多 ...
Thx

男爵府

畀面勳章

我都係睇開佢...雖然又唔係話好好,但都算有問必答...

不過可能唔係有咩大問題就唔知佢睇其他人係點啦...

我仲約左下個星期出佐敦照4d tim...宜家都唔知照唔照好...

btw...你要小心身體~~振作ar~~

racheljoe  妳試下BOOK巫少慈啦, 佢PRO好多, 好細心,好鍚BB  發表於 11-12-4 02:41
racheljoe  好有愛心喎  發表於 11-12-4 02:38

公爵府

quinyou 發表於 11-12-4 01:11
我都係睇開佢...雖然又唔係話好好,但都算有問必答...

不過可能唔係有咩大問題就唔知佢睇其他人係點啦...

thx

子爵府

Add oil and take care!

公爵府

引用:Add+oil+and+take+care!

原帖由 fatpam 於 11-12-04 發表
Add oil and take care!
Thx

大宅

take care ar!!!我3年前有左....又係睇過呢個醫生.....我覺得佢好求其....睇左1次就搵個第二個了

珍珠宮

我果陣時結左婚半年, 想有BB, 就諗去住去睇佢, 問下佢意見, 睇下我應該CHECK D咩野

入到去, 佢不停低頭寫野, 但又唔係寫我既病歷, 係一本拍紙簿, 我問佢野, 佢就答我自己決定.... 例如問佢洗唔洗照超聲波睇下, 佢就話照又得, 唔照又得, 自己決定! 又問佢, 用排卵紙(D仔)可唔可以CHECK到幾時排卵? 佢又話呢D冇用, 不過有D人又用佢CHECK到, 自己決定用唔用啦!

全程冇寫我病歷, 亦冇望住我答, 答我問時只係瞄一瞄我, 又繼續低頭寫野..... (真係咁多野寫?)

我見佢完全冇心機亦冇理我, 我咪話我都係唔照啦, 走啦!

佢最後仲要收我百幾蚊! 咩都冇做過, 病歷冇寫過, 我估我係男係女佢都唔知添呀! 咁就收我百幾蚊!:;pppp:

亦都多謝佢, 唔係得佢咁"好"態度, 我都唔會下定決心去區外搵醫生!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

畀面勳章

racheljoe 妳試下BOOK巫少慈啦, 佢PRO好多, 好細心,好鍚BB 發表於 昨天 02:41

我之前打過去book過,佢好full,而且當時我係想睇吓佢仲有冇得照結構,所以佢話冇再做我又冇再book其他時間...

不過如果我宜家先打去book做4d唔知得唔得...得聽人講佢已book到下年...

公爵府

引用:take+care+ar!!!我3年前有左....又係睇過呢

原帖由 希豬媽媽 於 11-12-04 發表
take care ar!!!我3年前有左....又係睇過呢個醫生.....我覺得佢好求其....睇左1次就搵個第二個了 ...
Thx

公爵府

引用:我果陣時結左婚半年,+想有BB,+就諗去住去睇

原帖由 小寶貝兒 於 11-12-04 發表
我果陣時結左婚半年, 想有BB, 就諗去住去睇佢, 問下佢意見, 睇下我應該CHECK D咩野

入到去, 佢不停低頭寫 ...
我都係因當時好虛弱,諗住近d睇佢,點之就出事

子爵府

呢個醫生咁冇醫德!真係好過份!『qqj你都要好好休息,保重身體』

複式洋房

我都睇過佢 好細心 好好人
保重身體

禁止訪問

回覆:想睇馮X明醫生的請小心!!!

公爵府

引用:呢個醫生咁冇醫德!真係好過份!『qqj你都要

原帖由 babysuki319 於 11-12-16 發表
呢個醫生咁冇醫德!真係好過份!『qqj你都要好好休息,保重身體』
Thx

公爵府

引用:我都睇過佢+好細心+好好人+保重身體

原帖由 *叮叮* 於 11-12-16 發表
我都睇過佢 好細心 好好人
保重身體
Thx

公爵府

引用:我都有睇佢架,佢果時都幾細心同解釋得好詳

原帖由 wingbibi 於 11-12-16 發表
我都有睇佢架,佢果時都幾細心同解釋得好詳細架喎,相比起果個女醫生陸X寧好好多tim,但今次咁樣真係好難接 ...
我唔好彩

大宅

想睇馮X明醫生的請小心!!!

樓主請休息養好身子。我都認同你嘅睇法,我嘅csse係當時啱啱無m嚟幾日知道有咗,但係就見紅作小產,後來又係唸住近近哋睇佢,一直都話休息觀察中,點知第5週時佢同我講話bb仲未有心跳喎,咁我即時問佢,咁係咪一般呢個時間係咪應該有架?佢話係,仲叫我哋約手術室做流產,我兩公婆啞咗咁望住佢,其實係接受唔到,老公問有無咩嘢可以做(可以幫到留住個b),佢仲話其實流產對身體無咩嘢,只係心理上嘅難過,開咗d安胎藥俾我就話你哋仲想等嘅就睇多一星期,如果見鮮紅就要入院,離開時我哋兩個喺診所已經喊晒出嚟,差不多第6日,真係見鮮紅,即刻入屯門,我將之前醫生講嘅嘢話俾屯門知,最後由日間巡房d大醫生幫我檢查同解釋噃俾我知,5週bb未有心跳都正常不過,如果9週10週都未有就要唸做手術,感恩我兩公婆堅持去到最後,否則,阿女就咁就無咗喇

公爵府

引用:樓主請休息養好身子。我都認同你嘅睇法,我

原帖由 yaumm 於 11-12-17 發表
樓主請休息養好身子。我都認同你嘅睇法,我嘅csse係當時啱啱無m嚟幾日知道有咗,但係就見紅作小產,後來又 ...
多謝關心

首頁

尾頁

跳至