自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

+3金熱血

回覆:執野先發現小朋友回鄉証過期,但明天是跟團搭船的,怎麼辦?

我上星期先出過這問題。

經羅糊過的話,羅湖中旅社要八時才開,臨時証一個要520,另加40照片費。大約90分鐘至半天取。

落馬洲無得做証

大宅

畀面勳章

回覆:執野先發現小朋友回鄉証過期,但明天是跟團搭船的,怎麼辦?

嘩,我都要幫家姐仔睇到過期未,過年要北上

子爵府

坐船一定無得攪架! 明早 CALL 領導取意見啦! 認同有媽咪講, 先去辦快證, 然後自己坐車去匯合領導啦, 好過整個旅程泡湯!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:好似除左羅湖有得''搏下''外,其他的關口都

原帖由 wongarma 於 11-12-30 發表
好似除左羅湖有得'搏下'外,其他的關口都唔洗諗。
上星期有 Mami 又係甘, $560 定 $580 係羅湖申請一次用回鄉証,問定領隊下一站係邊再 join 番啦 !!!

happylamily  原來加左價, 舊年我比$520呀! 肉都赤呀!  發表於 11-12-30 22:41

公爵府

月希 發表於 11-12-30 22:37
點解今年咁多依D POST既?
大家去旅行前唔會先CHECK証件的嗎?
自己疏忽而改期都claim到咩?咁人地保蜆公司咪蝕晒大本?
唔該唔好同我打招呼,不要點評!

大宅

回覆 786 的帖子

咁你係跟團定自己去呢?而家諗緊點會合

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

alik 發表於 11-12-30 22:45
自己疏忽而改期都claim到咩?咁人地保蜆公司咪蝕晒大本?

咁都要問下架...
我以前試過..忽然有時要改期...旅行社因為我有買保險而FREE左手續費...
不過...我係早幾日...唔係即日改囉...

子爵府

引用:我上星期先出過這問題。 經羅糊過的話,羅

原帖由 786 於 11-12-30 發表
我上星期先出過這問題。

經羅糊過的話,羅湖中旅社要八時才開,臨時証一個要520,另加40照片費。大約90分 ...
Exactly the same. 我上次個仔就係咁,在羅湖攪掂

伯爵府

+3金熱血

回覆:hellolobaby 的帖子

我們是私人去的,一日遊,所以不值得花錢做臨時証,女火土

首頁

尾頁

跳至