論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:有冇人知道點解"Aku butuh belaianmu"

賤格

子爵府

你個工人好靚架?你小心啲.

別墅

咁賤格,想勾引先生?lee d唔要得喎!炒佢啦!

大宅

Upload her photo to here la.

I will angry to that cheap cheap ...

Post her photo and sms come from your husband's mobile onto the lift. Every neighbour will support you. Will she feel shy?

男爵府

Wah! 呢件炒得,算唔算性騷擾呢?

大宅

畀面勳章

喂喂,請有用印印工人的BK MAAM幫幫手,
問下﹕Aku butuh belaianmu。。是否解作:.."我想您好錫我"的意思。。
因我昨天只是隨口問我個印印她這樣TRANSLATE給我,,,是否也有其他意思。。。

我怕如果釋錯或原來有其他意思。。引起樓主跟工人有不必要的誤會便不好。。。

另,樓主。。。您老公收到那WHAT’S APP。。他有什麼反應。。。

男爵府

回覆:有冇人知道點解"Aku butuh belaianmu"

如果係真,又一單

子爵府

如果係真既, 真係好離譜呀~~~

複式洋房

回覆 musicboxjoanne 的帖子

Aku butuh belaian mu
我需要你的愛撫

你老公點解唔block咗佢Whatsapp contact? 這問題要即時搞清楚同解決,不要拖泥帶水!

大宅

Cheap ................................................................................

Really need the man ............................................................

Go to Temple street or Shamshuipo........................................

Can we see the cheap face?

bnbb  agree  發表於 12-2-14 11:36

公爵府

即炒個賤人啦

大宅

我老公都唔知係乜, 所以佢俾我睇law, 我地已經即刻產到佢上天啦.佢平時已經成日似住自己波人, 係條街到演野, 開頭我地都唔知家, 淨係覺得好怪, 得個10度佢都著短衫出街, 跟住有一次同管理員傾開計先知, 佢地話你個工人要演野嗎, 全條村d管理員(男人)都知啦

love_nice    發表於 12-2-14 14:46
新年12    發表於 12-2-14 12:23

公爵府

畀面勳章

回覆 musicboxjoanne 的帖子

OH NO....你地剷佢, 咁佢點反應...D人點解可以咁架
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

大宅

好恐怖呀...

大宅

Even she wants somebody to fxxx her, free of charge, the man will also scare of discreases or aixx?

男爵府

乜你剩係剷佢咋?呢種工人我唔會留。

大宅

引用:如題, 謝謝

原帖由 musicboxjoanne 於 12-02-13 發表
如題, 謝謝
我姐姐話意思係我想你攬住我

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我問左我姐姐, 佢話係衰野黎既, 佢只係用英文同我講" i want u to touch me", 跟住就話呢個工人痴線既, 講埋o的咁既野....

大宅

Must fire her! She may tell you she send it wrongly, but don't trust her...
Even you trust your husband. FIRE HERRRRRRRRRR

侯爵府

快D炒啦

首頁

尾頁

跳至