親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:G字的團購有飛賣緊半價,而且仲係新加波摩

原帖由 hirolin 於 12-07-20 發表
G字的團購有飛賣緊半價,而且仲係新加波摩天輪附近有專車接送,玩足一日啊!

...
Groupon or gobuya ???

Please help

複式洋房

其實大家唔駛大担心由新架坡去新山,就好似我哋係香港去深圳一樣...好多新架坡人去過邊消費,皆因物價比新架坡平...係新架坡地鐵wooland站有過境巴士...但去到新山就要想方法...最方便就係搭的士...

大宅

版主 的帖子

睇佢facebook話遲d有shuttle bus from Singapore, 不過未有詳情。
請問過去新山有冇簽證要攪?or只係拎passport就ok?

禁止訪問

引用:睇佢facebook話遲d有shuttle+bus+from+Sing

大宅

香港可找wincastle 代訂,約HK500, SIG Flyer 上車,包一曰入場卷同來回車。
如果喺SG, 自己去Flyer 下面買local tour 都可以。

大宅

回覆:Legoland Malaysia

新加坡酒店好貴呀,想去4日3夜帶住1嵗b,你地話住吉隆坡會唔會真係好唔方便?

大宅

畀面勳章

I got two coupon of this ...Any one want to buy ? need book before 31 Aug and some day fix to use 有效旅遊日期:2012年9月22、23、29及30日;10月6、7、13、14、20、21、27及28日;11月11日
HKD450 per coupon

複式洋房

畀面勳章

還有一個 hello kitty樂園, 也是在 legoland 附近,
http://blog.malaysia-asia.my/2012/08/hello-kitty-town-johor.html

複式洋房

我都打算12月初去星架玻再去legoland !

男爵府

MLin 發表於 12-8-27 11:49
我都打算12月初去星架玻再去legoland !

我都plan緊出年新年去, 原想4日3夜, 宜家想去埋legoland, 會去多日, 見宜家legoland package去到12月尾, 吾知係未一定要買定package先可以包車來回?

複式洋房

引用:Quote:MLin+發表於+12-8-27+11:49+我都打算

原帖由 Hei3705 於 12-08-27 發表
我都plan緊出年新年去, 原想4日3夜, 宜家想去埋legoland, 會去多日, 見宜家legoland package去到12月尾, ...
請問旅行社有冇團包星架玻+legoland??

男爵府

MLin 發表於 12-8-27 13:00
請問旅行社有冇團包星架玻+legoland??

我見安運和美麗華有呀

大宅

Hei3705 發表於 12-8-27 12:58
我都plan緊出年新年去, 原想4日3夜, 宜家想去埋legoland, 會去多日, 見宜家legoland package去到12月尾, ...

請問邊到有得買legoland package?

大宅

去legoland + Hello Kitty, 住Singapore邊到最方便?

複式洋房

回覆:Hei3705 的帖子

是圑嗎?有包去legoland?

複式洋房

引用:Quote:MLin+發表於+12-8-27+13:00+請問旅行

原帖由 Hei3705 於 12-08-27 發表
我見安運和美麗華有呀
是團嗎?有包legoland?

男爵府

MLin 發表於 12-8-27 13:36
是團嗎?有包legoland?

http://www.wincastletravel.com/PDFfiles/singapore/Package/SINTAB.pdf

http://www.hkmiramartravel.com/Package/Package.aspx

男爵府

其實應該可以自己book~

Singapore Flyers - LEGOLAND Malaysia

http://www.legoland.com.my/Plan/Bus-Services/

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

新山咁近星加坡 ,
可以計劃玩哂兩個地方 !

馬來西亞 Legoland +
星加坡環球片場 +
聖淘沙 Angry Bird Coach Car
皆在考慮之列 !

我工人主力負責照顧三隻貓大爺 !!!

大宅

Singapore Holiday 都出了package 包接送

首頁
12345...9

尾頁

跳至