派對情報

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2023年兔年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

我都訂咗11月生日會, 係電話度傾真係好"悔", 搞到我吾敢問多句, 生日會係星期日, 但星期日特別送貨的話成百幾蚊運貨, 所以都係星期六收咗雪係雪櫃.

我比圖佢整, 希望整得靚, 又好味啦!!我揀咗柯話田味

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

訂親都係自己搵圖俾佢, 未試過失手...
介紹朋友都激讚...

語氣都無咩, 不過我多以email同埋msg同佢溝通!

複式洋房

回覆:ONDA cake shop

味道ok, 但3d cake 賣相一般

大宅

回覆:brbaby2007 的帖子

自己比款会貴好多?幾$磅??
thx!!

侯爵府

引用:訂親都係自己搵圖俾佢,+未試過失手...介紹

Del
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

公爵府

我覺得平靚正,好味,但係有樣嘢衰,就係大家所講嘅,個老板David把聲好似餐餐未瞓醒咁,但算啦,鬼叫佢平靚正,咁我嗰次party地點又在沙田,叫以...忍佢

公爵府

我覺得平靚正,好好味,但係有樣嘢衰,就係大家所講嘅,個老板David把聲好似餐餐未瞓醒咁,但算啦,鬼叫佢平靚正咩,咁我嗰次party地點又在沙田,所以...忍佢

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

ooass 發表於 12-11-3 13:24
自己比款会貴好多?幾$磅??
thx!!

都係$150-$170磅, 次次都係俾圖佢整, 十分OK!

珍珠宮

通常都用SMS或EMAIL同佢聯絡, 佢CFM時先打俾我, 語氣又唔係咁差.....

大宅

畀面勳章

我女百日宴都係呢間訂!價錢0K!個個見到都話靚呢下好開心架又提議早一日送貨慳幾十都好好!都係你地話David 講野怪怪地囉!但每次都有多謝前多謝後架

伯爵府

2023年兔年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

我比圖$160磅(平面)3磅, 我ORDER 左柯華田慕斯, 但太甜, 吾知係咪因為個圖案用糖箱整, 所以好甜, 我都係早一日送貨, 因為星期日送貨貴好多

別墅

我想問下你地比圖整係上網搵人地d款比佢定自己畫個圖比佢??

大宅

i think very good wor, just the tone of the boss is not very friendly, but he is actually polite ge! i ordered the banana chocolate, it is very delicious!

複式洋房

我以後都唔會幫襯佢,今天打去訂蛋糕!問多兩句同我講,話自己好有性格,話我咁多野問同講另願唔做我個蛋糕,叫我搵過間造,係咪有病!?而家得你呢間整得靚呀,比錢你賺仲要受你氣,我而家另願比多幾百找過間都不再搵呢間onda做!

大宅

我都覺得D cake 唔錯,我訂過四次都整得幾好架!老闆同我幾好傾架

大宅

我都覺得平靚正,好好味!
我個ICON個蛋糕就係响佢到訂!

男爵府

我訂果過好唔掂!同圖相差好遠!佢竟然話圖係5磅,我訂既係3磅,所以有出入!跟住執極都同相差好遠。時間又大趕,無奈又唔開心咁就拎走左!同埋又甜!唔好食!

大宅

回覆:OTTO1092 的帖子

is chocolate mousse tasty? thinking of the taste.

大宅

引用:我以後都唔會幫襯佢,今天打去訂蛋糕!問多

原帖由 yoku媽媽 於 12-11-12 發表
我以後都唔會幫襯佢,今天打去訂蛋糕!問多兩句同我講,話自己好有性格,話我咁多野問同講另願唔做我個蛋糕 ...
我都試過打去問,仲好似要受氣咁!咁囂張咪鬼幫趁!

別墅

首頁

尾頁

跳至