自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+carng.ng+於+12-12-15+發表我

原帖由 CannieWP 於 12-12-15 發表
機場免稅店有呀,有朋友返黎時叫人幫手買丫,我都好鍾意食
Thx

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:真係好介紹!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

水晶宮

大宅

我想問係咪剩係得吉吉島有得賣?

男爵府

我喺吉吉島買架,都唔知其他地方有冇得買

男爵府

引用:Quote:原帖由+carng.ng+於+12-12-15+發表我

原帖由 CannieWP 於 12-12-15 發表
機場免稅店有呀,有朋友返黎時叫人幫手買丫,我都好鍾意食
係酒心的嗎?有無packing可以看看?Thanks!

大宅

引用:我想揾baileys朱古力 +

原帖由 carng.ng 於 12-12-15 發表
我想揾baileys朱古力
千色店有吖$69.9兩盒,好正架

翡翠宮

原帖由 Issac830 於 12-12-16 發表
千色店有吖$69.9兩盒,好正架
Thx

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 cameltkk 的帖子

至愛酒心朱古力

伯爵府

小魔怪瞓著咗我先至有私人時間-_-#

伯爵府

畀面勳章

引用:之前有位JM介紹呢款朱古力,今日去到X豬島

原帖由 cameltkk 於 12-12-15 發表
之前有位JM介紹呢款朱古力,今日去到X豬島就即本買一盒試下啦食左一粒後心思思再食多粒:b ...
唔洗客氣喎,有好野緊係要唱通街啦!不過限時供應,我都要再入貨呀!

伯爵府

畀面勳章

引用:細盒41元/15粒,大盒72元/30粒重有一款係“

原帖由 cameltkk 於 12-12-15 發表
細盒41元/15粒,大盒72元/30粒重有一款係“威士忌酒心“平少少,但未試

...
威士忌呢隻我C6都話好夠味,不過平日都有得賣,可以遲D至試

伯爵府

畀面勳章

引用:我想問係咪剩係得吉吉島有得賣?

原帖由 babykris 於 12-12-15 發表
我想問係咪剩係得吉吉島有得賣?
呢個時候多數千色店都有,百佳早兩年有見過,今年未見有

男爵府

lwylwy 發表於 12-12-16 02:18
係酒心的嗎?有無packing可以看看?Thanks!
係酒心架, 不過個膠桶我掉左啦,
係一個圓形透明膠桶仔, 外邊有張貼紙, 可以清楚望到入面一粒粒包住既朱朱力架, 個桶大約都有1呎高

琥珀宮

畀面勳章

寶石宮

子爵府

大廚勳章 趣教勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

不怕風吹雨打

大宅

回覆:cameltkk 的帖子

酒心,超中意呀

男爵府

回覆:CannieWP 的帖子