論盡家傭

跳至

首頁
12345...8

尾頁

別墅

回覆 爸爸豬 的帖子

係呀!!!佢喺兩個差人面前攞返d錢出來,果兩個差人即刻人贓俱獲,佢聽人上庭差人話我連庭都唔洗上呀!haha~事後判左點再打返比我喎

珍珠宮

回覆:kawaimrsyu 的帖子

下次再請工人要小心,財不可以露眼,我返工鎖房門

禁止訪問

引用:回覆+爸爸豬+的帖子 係呀!!!佢喺兩個差人

大宅

好似睇警訊

別墅

回覆 爸爸豬 的帖子

謝謝提點!我唔多錢喺銀包架!亦不多貴重野!估唔到佢轉移左去我父母身上~新姐姐來我會叫佢地收好d錢!我鎖唔到房門呀,因為我仔仔瞓我房,間屋細無計!鎖左如果我夜返仔仔無得入房瞓比較麻煩!呢樣我都有諗過架!

伯爵府

回覆:HAHA~個工人偷錢,今日"捕"佢即刻報警拉左佢喇!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

你好叻大快人心偷得咁爽

別墅

樓主做得好好~等隻賊印仲以為偷得咁過癮!

複式洋房

你好勁呀!!

禁止訪問

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

好大膽,我姐姐幫左我第四年,佢最多做6年就回鄉生仔,佢係我第一個姐姐,我好膽心將來唔知請個咩人反屋企

男爵府

好叻! 最聰明最絕一招係鎖左佢房門!

大宅

好勁勁勁

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+小荻媽咪+的帖子 裝眼仔不大作用!佢

原帖由 kawaimrsyu 於 13-01-27 發表
回覆 小荻媽咪 的帖子

裝眼仔不大作用!佢唔會響眼仔下偷錢架!我都有裝~其實佢有心人裝無心人!一定比佢裝到 ...
我希望唔會再有咁嘅情況 你個方法係好work 但遇著唔係次次都偷嘅就好難捉 冇可能日日影低銀包d錢等 裝眼仔後我地嘅手袋係響眼仔範圍 而且24小時錄影 如果真係咁大膽 一定睇到片 等你星期一好消息

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

別墅

回覆 小荻媽咪 的帖子

以佢心態未失敗過來計佢一定會再偷!所以我特登叫我阿媽來比佢偷架!~聽日27/1判完我會喺度報導比大家知佢判成點架喇!

多謝每位嘅讚賞!希望大家唔洗用到我呢招!個個都揾到個好姐姐啦

大宅

有無個衰印張相啊??

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大快人心!

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

就嚟上法庭,穩陣d暫時不好放賊相

侯爵府

回覆:kawaimrsyu 的帖子

真的要比個讚你 好野 高eq 冷靜 good job

首頁
12345...8

尾頁

跳至