少年成長

跳至

首頁
12345...32

尾頁

大宅

Re: 唔肯講野....

多謝賜教。我的email : [email protected]

thank you very much again....

民房

稚言治語,

Would be most grateful if you could send me a copy of your training material to [email protected]. Thanks a lot.

大宅

我個仔在6個月大已識叫daddy,

大宅

稚言治語

Please check PM ! Thank you

民房

I need the info too, would you please send to [email protected]
thank you

洋房

hi,

would u please sent me a copy for me teach my son,
now he is 2 years but still dont say "mama"

e-mail : [email protected]

please help me ar, i am very worried :-( :-(

thanks

carol

洋房

hi,

would u please sent me a copy for me teach my son,
now he is 2 years but still dont say "mama"

please help me ar, i am very worried :-( :-(

thanks

carol

大宅

我已pm email add. 給你了. thank you , thank you

[quote]

稚言治語 寫道:
身處的環境是否有足夠的語言刺激,對小朋友的語言發展是很重要的。小朋友長時間自己玩,得到的語言示範少,是其中一個引致語言發展慢的因素。

我有一份教家長如何在家訓練小朋友語言的資料,有興趣的話可把電郵地址pm給我。你試試跟著做,每天用30分鐘和小朋友玩,三個月後應該會見到效果。

眼曾見,耳曾聽,清楚在聖經記明,主耶穌我救主真奇妙

大宅

稚言治語

我仔仔16個月啦, 成日依依我我,唔講野,我好擔心, 我否send一份教家長如何在家訓練小朋友語言的資料給我, [email protected]

[quote]
稚言治語 寫道:
身處的環境是否有足夠的語言刺激,對小朋友的語言發展是很重要的。小朋友長時間自己玩,得到的語言示範少,是其中一個引致語言發展慢的因素。

我有一份教家長如何在家訓練小朋友語言的資料,有興趣的話可把電郵地址pm給我。你試試跟著做,每天用30分鐘和小朋友玩,三個月後應該會見到效果。

民房

我身邊都有好多朋友都話佢地小朋友已經2歲, 但始終唔肯講說話, 好擔心, 有些朋友還用教材教小朋友學英文, 都唔知係咪有關, 佢地話若果係, 真係阿茂整餅. 但係佢地又話, 小朋友又真係識英文,識指很多生字, 攪到我心思思.唔平嫁嗎.

民房

係咪咁正, 我都好想要, 順便給我朋友分享, 多謝你!

複式洋房

稚言治語

我仔仔都滿16個月啦, 越講越少

http://hk.myblog.yahoo.com/chick-piglet歡迎觀看雋雋的網誌 Chun Chun's Blog

複式洋房

please send me a copy to "[email protected]"
many thanks.

複式洋房

please send me a copy to "[email protected]"
many thanks.

我們在天上的父。願人都尊你的名為聖,願你的國降臨,願你的旨意行在地上,如同行在天上。我們日用的飲食,今日賜給我們。免我們的債,如同我們免了人的債。不叫我們遇見試探,救我們脫離兇惡。因為國度、權柄、榮耀,全是你的,直到永遠。阿們。

別墅

我都好有興趣, 可唔可以email 俾我, 我的email add
[email protected].
THANKS!!

男爵府

Hi 稚言治語,

Can you send me one copy as well? Please check PM for my e-mail address. Many thanks.

大宅

睛靈勳章

各位家長:

資料已寄出,請查收。另:因並非每天有時間上bk,各位的要求可能要隔幾天才寄出,請耐心等待。

解答以下問題:

carol,
孩子已經兩歲仍未叫媽媽,請問他會說其他字嗎?否則,我建議你帶他到母嬰健康院或找任何一位私家醫生轉介他到所屬區域的兒童體能及智力測驗中心作詳細評估,以防萬一。
carolwong1 寫道:
he is 2 years but still dont say "mama"

PeggyBYTsang,
16個月大的bb仍未說話,但整日"依依哦哦",只要理解能力和社交方面沒有大問題,暫時不用太擔心。當然,你也可以帶孩子往健康院檢查一下。
PeggyBYTsang 寫道:
我仔仔16個月啦, 成日依依我我,唔講野,我好擔心,

Chickmom,
如果孩子曾經能夠多次正確地運用某些詞語,而後來"忘記"了,可能是一種倒退現象。請你帶孩子往健康院,見姑娘時記得要告訴她這種情況。
[quote]
Chickmom 寫道:
我仔仔都滿16個月啦, 越講越少
稚言治語 = 一個很喜歡治療小朋友語言問題的言語治療師﹗ ;-) 不要怕,只要信﹗希望在人間吖嘛﹗ 你今日微笑了嗎?

大宅

稚言治語,

我也想要一份訓練小朋友語言的資料呀
麻煩你email俾我.謝謝
[email protected]

Freak

複式洋房

稚言治語,

我囡囡差不多16.5個月大, 但仍未說話,唔講"Daddy,Mommy",連"依依哦哦"都好少,我好擔心呀! 兩星期前已打過電話同Health Clinic講過這個情況, 但姑娘話無大問題,叫我多些同BB說話!但我已經日日陪BB玩及不停說話(囡囡出生後我一直是全職媽媽!) 請你send這份訓練小朋友語言的資料給我! 麻煩你email俾我.謝謝!
[email protected]

大宅

稚言治語,
did you send me the file? sorry i hvn't rec'd it, may be i typed my email wrong, pls do re-send it again at [email protected]

Besides, i want to ask if a baby can say "papa" or "mama" without any menaing around 11 months old but now stop saying that , is that a problem??? actually my baby like to speak in his own "baby talk", no one understand only....do i still hv to bring him to do some test??? But my concern is whenever he meet strangers, he will keep quite and observe for a long time, is kind of hard to ask him talk in front of strangers, so i'm afraid there will be a misjudge during the test........what do u think??

首頁
12345...32

尾頁

跳至