夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

會,仲借機,挑呢樣挑個樣黎鬧你發洩,又閙個女!我覺得男人唔應該將工作既唔開心帶番屋企,更加唔應該發洩喺屋企人身上

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我個件會架.....

我好憎佢禁樣..黑我面唔出聲..我會黑返佢..唔理佢...

但我最憎就係佢自己黑完我面,扮無野,扮咩都無發生過.....我真係好討厭佢禁....

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

唔會. 如果佢唔開心會一收工就打電話俾我b li ba la講晒出黎, 之後就會冇事...笑返~

子爵府

會,仲好情緒化,有時我真係覺得對住佢好辛苦,好吾開心,好難頂,我雖然係ftm,但有時都會有壓力,吾通我又黑佢面咩?

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

唔會架, 因為佢會打機舒緩壓力, 唔會對住我黑面

大宅

會. 唔係工作壓力. 係佢性格負面. 係都要黑, 咩都唔順佢意咁. 仲要鬧人.
我唔會理佢. 因為佢無藥可救:tongue:

大宅

回覆:c6 會唔會因為工作壓力而成日黑臉唔出聲?

唔會,我同老公性格都好樂觀,佢最多都係呻下,同我傾心事!

複式洋房

會㗎,見到少少嘢唔順仲會爆燥。為咗頭家局做局被人鬧,以前做仔時劈咗炮九世啦。自己心情好咪氹下佢呵下佢囉,受唔受都算做過嘢先啦~~

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

唔會,一返到屋企佢就做返老公同baba的角色

子爵府

有d男人諗野會黑面.......其實佢地都係無心既,只係一心不能2用囉~嘻嘻~

複式洋房

未至於黑面。。但無黎面口,又無乜講多野

首頁

尾頁

跳至