親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章

我幾年前去, OTS full 晒, 結果試左TOYOTA,
有西人應酬同佢地英文都OK
不過最最最重要係預留 GPS !!

男爵府

http://www.otsrentacar.ne.jp/okinawa/class/i30.html

請問這款是自動波嗎?

禁止訪問

引用:我10月去,請問要幾耐之前向網上book,定去

禁止訪問

回覆:沖繩自駕遊一問

別墅

Collintse 發表於 13-7-17 16:51
http://www.otsrentacar.ne.jp/okinawa/class/i30.html

請問這款是自動波嗎?

好似全部都是自動波。

Collintse  Thanks  發表於 13-7-18 09:38

別墅

Minniekidskids 發表於 13-7-17 21:34
我上網预約嘅价錢是否未折呢?是否去到先俾錢

那個已經是實價, 去到比錢, 可用 CREDIT CARD

禁止訪問

引用:Quote:Minniekidskids+發表於+13-7-17+21:3

別墅

Minniekidskids 發表於 13-7-17 21:51
又話上網早book有40%off

應該報比你的價已OFF了, 你可留意你BOOK的那天是否割A, 割H和割A相差約40%了。那個1575日元是保險, 無得平。

王國會長

王國會長

Minniekidskids 發表於 13-7-17 21:51
又話上網早book有40%off
你在中文OTS 網book 吧? 只在日文網book 才有的.

大宅

瑩瑩老豆 發表於 13-7-18 09:50
你在中文OTS 網book 吧? 只在日文網book 才有的.

唔係喎,早割係中文網都有,我都係係中文網book!
只係差咗會員個5% discount!
del by bk

王國會長

王國會長

大Pat鴨 發表於 13-7-18 11:16
唔係喎,早割係中文網都有,我都係係中文網book!
只係差咗會員個5% discount!

我早幾個月試過, 中文個所謂網上 40% off 係貴個日文個早割 40% off.
我book 5日, 中文網要約二萬yen, 日文則一萬五千幾.

或者有冇網址?
日文網的早割40 係要去某特定網址才有 http://www.otsrentacar.ne.jp/okinawa/campaign/hayawari40.html

大宅

瑩瑩老豆 發表於 13-7-18 11:24
我早幾個月試過, 中文個所謂網上 40% off 係貴個日文個早割 40% off.
我book 5日, 中文網要約二萬yen, 日 ...

咁唔知係咪日期問題呢,我係比較過兩邊既價錢,見係一樣,同埋我朋友識日文,幫我睇過話價錢一樣,所以我先費鬼事為個5%而去日文網度登記做會員咋!!

del by bk

大宅

上日文網站, 跟下面條LINK 教嘅步驟一步一步入, 我D朋友個個都係咁跟住訂, 全部都成功

一次就懂!教你省更多錢預約OTS租車 ===2012沖繩===

我岩岩上星期去完, 租左4日車, 車種:B(Class) クラス禁煙車

==========ご利用料金===============================
基本料金 4,050 円 × 1 = 4,050円
免責補償料金 1,575 円 × 3 = 4,725円
安心パック 525 円 × 3 = 1,575円
WEB会員割引 -202 円 × 1 = -202円
-------------------------------
合計金額:10,148円

去到用VISA 碌卡, 總數HK$813

大家要留意, 如租禁煙車個GPS係無得入MAP CODE, 做功課時要mark定景點嘅電話, 大部份地方都search到, 記得要帶國際車牌同香港車牌, 試過有人無帶去到唔比佢拎車, 仲有行車途中, 個GPS 係唔可以reset 地點(我估安全理由)

王國會長

王國會長

yukichan1974 發表於 13-7-18 14:55
上日文網站, 跟下面條LINK 教嘅步驟一步一步入, 我D朋友個個都係咁跟住訂, 全部都成功

一次就懂!教你省更 ...
"要帶國際車牌同香港車牌, 試過有人無帶去到唔比佢拎車" , 咁咪打亂晒行程, 去第二間walkin 出車 ?

大宅

回覆 瑩瑩老豆 的帖子

我估第二間都一樣唔比拎車, 日本人都幾嚴格, 始終安全問題啩, 同埋有咩事幹保險都未必包啦, 無牌駕駛喎!

結果個家人好似咁岩有朋友遲一兩日飛定有朋友響航空公司做, 總之係搭人帶過去比佢, 好彩佢頭一日住那霸市中心, 之後先向北上, 唔係都幾麻煩

大宅

引用:+本帖最後由+yukichan1974+於+13-7-18+15:0

原帖由 yukichan1974 於 13-07-18 發表

上日文網站, 跟下面條LINK 教嘅步驟一步一步入, 我D朋 ...
我之前係北海道同東京租禁煙車都可以map code 電話兩樣揀,沖繩吾同?

帶左國際牌仲要帶車牌?

大宅

畀面勳章

多謝分享

禁止訪問

畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

別墅

回覆 clementwife 的帖子

拎定香港車牌安全 d, 我租車都有問拎香港車牌, 到時唔比租就煩

複式洋房

回覆 Minniekidskids 的帖子

我9月比你更貴. 我仲小你1日. 你係邊度訂??

wb class

基本料金 43,105 円 × 1 = 43,105円
免責補償料金 1,575 円 × 4 = 6,300円
安心パック 525 円 × 4 = 2,100円
WEB会員割引 -2,155 円 × 1 = -2,155円
-------------------------------
合計金額:49,350円

首頁

尾頁

跳至