派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

回覆 Him.mama 的帖子

http://oaa963266.taobao.com/?spm=2013.1.1000126.d21.0lurNH
你可以上去睇下~不過質量參差,我訂咗3個大嘅錫紙汽球,有一個當日一吹就爆咗,有一個就有啲溜氣,但都玩到成日!有一個由21號吹氣,玩到今日仲响天花板到飄緊~~~
如果唔貴嘅話我建議買多一兩個做後備,如果唔係一爆咗啲小朋友就會好失望......

希望幫到你啦~~~

大宅

引用:回覆+Him.mama+的帖子http://oaa963266.tao

原帖由 LamSiuLoBo 於 13-07-30 發表

http://oaa963266.taobao.com/?spm=2013.1.1000126.d21.0lurNH
謝謝呀

LamSiuLoBo    發表於 13-7-30 23:50

男爵府

引用:我剛剛都order左氫氣o係taobao+昨日order,+

原帖由 cutenabb 於 13-07-30 發表
我剛剛都order左氫氣o係taobao 昨日order,
呢1-2日就會收到送home,
我同fd share buy 支大ge rmb$148 + rm ...
請問可比taobao link 買氫氣和氫氣球嗎? Thx!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我剛剛都order左氫氣o係taobao+昨日order,+

我同fd share buy 支大ge rmb$148 + rm ...
請問你訂左幾多支氣o黎入氣球?for幾多個氣球呢?謝謝

大宅

回覆 wy_yen 的帖子

我ORDER 大支, 佢SHOW 大約十吋波入到50個

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:回覆+wy_yen+的帖子我ORDER+大支,+佢SHOW+

原帖由 cutenabb 於 13-08-05 發表
回覆 wy_yen 的帖子

我ORDER 大支, 佢SHOW 大約十吋波入到50個
謝謝回覆呀

大宅

回覆:LamSiuLoBo 的帖子

咁支氣係邊度買?我老公公司係深圳!但怕淘左番嚟自己攞唔比過關!
請各位高手指教下我!應該可以點做

大宅

BK Milk勳章

回覆 super2046 的帖子

我响Air Product到訂架!佢有3個size:$700、$1200、$1500
另外日租$2,計到你還樽俾佢嗰日!
但係開戶口買gas要用公司名義,要俾BR佢!
你可以上佢網頁到睇下呀!

子爵府

回覆:氫氣球分享

good share

男爵府

陪月勳章

支氣可以送黎香港? 重嗎?

大宅

回覆 vivian_lok 的帖子

佢直送hk, 細支運費rmb$30, 大支運費rmb$40

大宅

引用:咁支氣係邊度買?我老公公司係深圳!但怕淘

原帖由 super2046 於 13-08-06 發表
咁支氣係邊度買?我老公公司係深圳!但怕淘左番嚟自己攞唔比過關!
請各位高手指教下我!應該可以 ...
應該唔可以過關㗎,淘店有啲直送香港,無謂搏啦,我上次買一大一細罐都只係人仔80運費,但預多咗,細罐未用過

大宅

引用:回覆+Him.mama+的帖子http://oaa963266.tao

原帖由 LamSiuLoBo 於 13-07-30 發表

我都係呀!三個好靚嘅大波波,有一個泵到爆咗,之後泵9成氣就收都夠靚

大宅

引用:Quote:原帖由+cutenabb+於+13-07-30+發表我

原帖由 vivian_lok 於 13-08-15 發表
支氣可以送黎香港? 重嗎?
支氣好輕,一個人都拎到支大嘅。
上次party帶住一大一細罐去,最後細嘅無用過,我連一大堆禮物同支細嘅氣都拎到回家。

男爵府

陪月勳章

引用:回覆+vivian_lok+的帖子佢直送hk,+細支運費

原帖由 cutenabb 於 13-08-16 發表

Can u give me the link?

大宅

可以pm taobao條link我嗎?

大宅

回覆:VANLUEN 的帖子

可否比柴灣資料我

別墅

引用:可否比柴灣資料我

原帖由 rubycheung123 於 13-08-20 發表
可否比柴灣資料我
Box of Fun上網Search會揾到

子爵府

陪月勳章

引用:回覆+vivian_lok+的帖子佢直送hk,+細支運費

原帖由 cutenabb 於 13-08-16 發表

可以俾link 俾我嗎, thx thx

大宅

Vicky019 發表於 13-8-16 21:03
應該唔可以過關㗎,淘店有啲直送香港,無謂搏啦,我上次買一大一細罐都只係人仔80運費,但預多咗,細罐未用 ...想買氫氣, 咁可以點做到?

首頁

尾頁

跳至