夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:bettylam 的帖子

Sorry呀!用ipohone話無法送出

NNN

大宅

哂時間,飛得

大宅

我男友都會不停同我講街上女仔有幾靚有幾索

大宅

回覆:應該點樣行落去?

25重係咁。你真係要認真諗清楚

大宅

早啲走吧

子爵府

育兒性格勳章

回覆:koko2000 的帖子

講得啱

大宅

比我我會選擇離開佢。。

珍珠宮

太自我中心,好難行落去。試下唔揾佢一排,睇下佢會唔會主動揾你,如果佢根本唔掛住你,甚至唔發覺無咗你,咁行落去都無意思。

禁止發言

大宅

引用:我同男朋友拍拖差唔多2年,大家都係同年25

原帖由 koeykoe 於 13-07-31 發表
我同男朋友拍拖差唔多2年,大家都係同年25歲。慢慢開始有問題浮現,我好苦惱
男友平日娛樂同朋友 ...
打機根本就無得救,好似我細路由十幾歲打到二十幾歲,而家仲係双失,唉,真係要想清楚!

大宅

引用:我男友都會不停同我講街上女仔有幾靚有幾索

原帖由 hiden 於 13-07-31 發表
我男友都會不停同我講街上女仔有幾靚有幾索
欣賞吓,都無所謂,我會同佢一齊睇呢!叫你學下就火都嚟!你同佢講返街上啲男仔有幾型,仲叫佢收皮!

男爵府

多謝各位JM 回覆,你地講得岩,係我太著緊佢,怕失去佢所以搞成咁。大家傾過好多次,佢話改,我就心軟信佢會改,諗住比時間佢,但最後問題根本無解決過,佢依然好鐘意踩我,我好認真諗過自己係咁真係咁差,但係我唔覺。

外型上,無疑佢係靚仔,佢一直好自豪自己生得靚,可能因為咁佢都想身邊人有番咁上下,但係我有努力過,佢話我肥,我有減,而家10x減左差唔多10磅, 至於皮膚唔好,我細細個係暗瘡皮膚唔識打理,面上有疤痕,我而家有去做facial ,又白又滑,有邊個唔想,點解我努力無人欣賞過,我覺得我唔係你想像中咁差

大宅

陪月勳章 BK Milk勳章

快D趁後生搵個第2個啦!

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆 koeykoe 的帖子

你咁樣同佢一齊好辛苦,佢唔識得欣賞你,時間耐咗都唔會改變,你仲後生,揾過識得欣賞你嘅人。

伯爵府

koeykoe 發表於 13-8-1 09:56
多謝各位JM 回覆,你地講得岩,係我太著緊佢,怕失去佢所以搞成咁。大家傾過好多次,佢話改,我就心軟信佢 ...

你做呢啲嘢只係改善到外表, 中意一個人唔係淨係靠外表, 佢根本唔識欣賞你內在美或外表, 唔識尊重你, 只係識得踩你, 只顧自己打機。
人係會老架, 你而家仲keep到, 到將來你地結左婚生左仔, 走晒樣, 你估佢會點對你?愛一個人唔好淨係靠外表...
你25歲仲後生, 又未結婚, 大把market, 無謂再浪費青春在一個無謂人身上!

大宅

只係睇part 1已經飛得!我c6從未話過我煩左住佢,咁話人都得!

別墅

回覆:kt55 的帖子

唔使想啦,即走,25歲仲有時間重新來過。

大宅

10X磅一d都肥law,就算你得150cm高都ok呀!!!
你仲要話: "佢依然好鐘意踩我" , 好明顯佢根本唔尊重你啦~日日係咁比佢踩,有自信都變到冇自信,佢知唔知咩叫尊重,朋友都唔會咁講野,何況女朋友?! 如果佢係咁有自信自己咁靚仔,咁佢咪去追心目中的女神囉,但又冇本事!!! 又可能佢曾經擁有過,不過女神嫌棄佢打機,恨飛左佢,先至搵第二個冇咁好既(不好意思,我沒有踩樓主的意思,而係講出你男朋友的想法),要接受佢打機囉.
樓主,你個男朋友其實心中都有嫌棄你的成份,否則講笑邊有可能次次都講Y,一次半次都真係可能講笑者,到人家真係發火後下次仲繼續講,咁就好有問題!!!
分手把啦,你都係25者,就算35都唔係咁相處啦~

男爵府

一早走人拉,一d都吾尊重你,佢靚仔大哂?

伯爵府

乜你覺得佢講說話傷害你係愛你先咁講咩? 就算做普通朋友你都唔會講d說話去踩人吧!

佢係唔係真係愛你,我估你心知肚明,只係你唔捨得放手。女生應該要愛自己先,外表乾淨得體就夠,唔需要人云亦云。一個男人如真心愛你,係會愛你既性格同內在,並唔係外表,你性格同內在美吸引到佢,佢就會覺得你係肥定瘦都靚。你仲咁後生,比機會自己出去經歷多d同認識多d呢個世界啦

首頁

尾頁

跳至