自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 尋型啟事 - A型人, O型人 捐血莫遲疑

我會盡量去 ,我係O- 型 !
該用戶已被刪除

珍珠宮

芝娃娃,

多謝你通知! 我係O型,都係時候要再去捐啦 但我想農曆新年先去捐呀! 佢件水晶紀念品好似好靚

螞蟻人前輩,
點解o甘, 難道你都因牛牛............被拒於門外

^~螞蟻人~^ 寫道:

以下人士咪駛捐:
spent 3months or more in UK from 80-96
spent 5 yrs or more in France from 80 till now
spent 5 yrs or more in Europe from 80 till now
received blood transfusion in UK from 80 till now
..................
當你晒時間填完form ,見nurse 先話 你知,到目前個policy都係: 你以後可以慳番d 血。
stupid !!!! 早話比人知唔駛填啦

複式洋房

得la, 你老公捐得la

男性,隔3個月
女性,隔4個月

禁止訪問

男爵府

逸仔契媽,

謝謝你的回覆!!
其實我都約

子爵府

我都差唔多隔左四個月啦, 夠期可以再捐啦

別墅

may9912
星期日有得捐,不過屯門沒有捐血站,最近都要到荃灣。

別墅

我同我老公係O型血, 我呢排唔捐得住呀, 因為食緊藥, 不過我會叫我老公放假去捐!!

首頁

尾頁

跳至