親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

引用:回覆+EWSL+的帖子CROSS+貴D,+但係嚮路口,+

男爵府

引用:我今年六月份時去大阪住cross+hotel,真係好

原帖由 CHUNGCHINGMAMA 於 13-11-02 發表
我今年六月份時去大阪住cross hotel,真係好方便
cross hotel 有無機場巴士提供?

男爵府

引用:我去大板住過Vista兩次,地點好方便,房間

原帖由 buburonnie 於 13-12-29 發表
我去大板住過Vista兩次,地點好方便,房間也乾淨。Cross成日full book唔度啊!

...
2間嘅酒店價錢大約相差幾多??

男爵府

引用:Quote:EWSL+發表於+13-12-30+08:07+$13xx+

原帖由 sue47mo 於 13-12-30 發表
咁平, 邊個網訂架, 因為我想訂4月10~13日, 但是差不多2000蚊一晚仲唔包早餐t~t
嘩。。。。cross咁貴架咩

大宅

回覆 細菌人 的帖子

因為日本4月開始加消費稅, D房貴左好多.........$2000呢個貨仲要係HOTEL.COM做PROMO個價LOL
所以我book左第二間, 遠少少, 但平1000蚊

男爵府

引用:回覆+細菌人+的帖子因為日本4月開始加消費

原帖由 sue47mo 於 14-01-14 發表
回覆 細菌人 的帖子

因為日本4月開始加消費稅, D房貴左好多.........$2000呢個貨仲要係HOTEL.COM做PROMO個 ...
噢。。。之前有jm話800一晚,而家變咗2000睇黎都係揀Vista Grande or Monterey grasmere了。。呢2間係咪都係cross附近,都算方便?

大宅

回覆 細菌人 的帖子

其實個頭附近有好多酒店, 如果唔係有小朋友的話, 行多兩步都無咩所謂既, 只是個幾間都比較近SHOPPING點, 所以好搶手

別墅

回覆:大阪酒店: Cross va Vista Grande

book 咗cross hotel 三人房, 4月中出發,最貴星期六,$2010,其餘都係仟幾,但唔包早餐

男爵府

引用:回覆+細菌人+的帖子其實個頭附近有好多酒店

回覆 細菌人 的帖子

其實個頭附近有好多酒店, 如果唔係有小朋友的話, 行多兩步都無咩所謂既, 只是個幾間都 ...
有無邊張酒店都係付近suggest????

男爵府

回覆:大阪酒店: Cross va Vista Grande

*間

大宅

回覆 細菌人 的帖子
你自由行?

大宅

無住過vista 都覺得好方便,去JR都好近架咋,樓下勁多野食。唯一唔好既係樓下係紅燈區,但路口就係警局,所以治安無問題

男爵府

引用:回覆+細菌人+的帖子你自由行?

回覆 細菌人 的帖子
yes

大宅

用jalan book 平啲。vista 間房都幾大。不過浴室係透明玻璃牆

男爵府

引用:回覆+細菌人+的帖子你自由行?

回覆 細菌人 的帖子
係呀,係Vista grande 或cross付近有無酒店推介?

大宅

回覆 細菌人 的帖子

Sorry, 睇唔到個MESSAGE
我BOOK左TOKYO INN難波, 800咁上下一晚, 雖然要行遠少少(10~15MIN), 但是平靚正

岩晒我呢D早上出去玩玩, 晚上先返酒店訓的自由人

男爵府

引用:回覆+細菌人+的帖子Sorry,+睇唔到個MESSAGE

原帖由 sue47mo 於 14-01-16 發表
回覆 細菌人 的帖子

Sorry, 睇唔到個MESSAGE
Tokyo inn ?搵唔到嘅

大宅

回覆 細菌人 的帖子

http://www.toyoko-inn.com/c_hotel/00054/
網上訂, 去到比錢, 仲有野送, 日日免費早餐

男爵府

引用:回覆+細菌人+的帖子http://www.toyoko-inn.

原帖由 sue47mo 於 14-01-16 發表
回覆 細菌人 的帖子

http://www.toyoko-inn.com/c_hotel/00054/
4點先check in??

大宅

回覆 細菌人 的帖子

可以早d check in, 但是未必會有房, 但是可以放低行李先囉

首頁

尾頁

跳至