跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 歲半針

多謝你們的意見, 我個仔明天打針了

Hollycircle 寫道:
kawai,karen:

聽完你吔嘅feedback之後,
會鬆一口氣,唔駛太担心,
剴豐好勁ar~叻仔
3歲啦!

男爵府

芷霖今個月尾都要打針, 不過我會同佢出去私家打五合一, 因為有埋腦膜炎, 之後就返去健康院做test

希望芷霖到時都可以叻叻啦 !!!!
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

大宅

聽到你地既回應, 我都安心啲~~~
希望熒熒都可以叻叻~~
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

別墅

Adrian星期五都去私家打左喇,...打大脾...so far冇乜特別反應,係扭計左少少...e生話打完針後最快2個鐘後有反應,如果
2日內冇反應冇燒就冇事...

[

大宅

我個仔打完針沒有事發生,都ok啦.

原來現在轉了4合1針, 支針真的可以沒有事發生的.

3歲啦!

大宅

好媽媽勳章

雪雪今日都打左針喇,又係er都冇er過,係打完之後因為要按實個針口位,唔俾佢郁先發脾氣,姑娘同我講,而家所有健康院都轉晒4合1針,所以唔使再食小兒痲痺喇, ,亦都唔會再好似以前咁咁易發燒,至於測驗方面,姑娘話佢攞4粒星,因為佢乜都識做,又係咁問姑娘攞玩具,尤其是波波同bb公仔,係都要玩,最後姑娘俾左個電話佢玩,佢喂左兩聲之後,居然叫姑娘聽電話,(姨姨,聽話,聽話)笑死姑娘 ,不過係唯獨一樣野唔好,就係唔聽人講野,話極唔聽,最後都係要我出馬,(大聲no左一聲)先至乖乖坐定,連姑娘都話佢難教∼
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

大宅

my b also take this last week!!!! no problem very good!!!!

禁止發言

男爵府

Joyfulheart,
唔怪得上laygroup唔見雅雅啦! 佢睇邊個醫生?
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

大宅

兆祁5月4號都去左私定度打5合1... e生同佢講依家打針, 佢仲用手指指住大脾. 跟住er左2聲都就冇野lu. 打左針都冇發燒, 不過係個針口紅耐d.

joyfulheart,

希望雅雅快d好返, 記得要準時食藥呀!

大宅

ii都係出去打五合一,但要黎緊星期五晚先打.

joyfulheart,

我諗雅雅係感冒先發燒,應該唔關支針事.記住比佢飲多d水呀.

首頁

尾頁

跳至