自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:劉淑儀擔心申請綜援資格變回居港一年,會被內地中介利用

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

呢d 問題實有啦!驚就快d 做野啦!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

成日話怕影响司法獨立,呢d咪又係所謂嘅法官自己主觀意見

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆:simon73 的帖子

預咗,D中介又多一瓣

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

畀面勳章

click 左入黎先知劉淑儀係邊個.....葉劉淑儀

禁止訪問

子爵府

引用:Quote:cheung2013+發表於+13-12-19+04:52+

原帖由 simon73 於 13-12-19 發表
阿爺唔肯俾修改基本法
如果阿爺吾卑修改,那就釋法啦。呢個爛鬼法律基本保護吾到勤奮的本土人, 仲尊重來做咩?仲怕什麼影響它的獨立性,究竟法律重要定民生重要?

大宅

男爵府

咁呢班尊貴既議員們係咪麼該唸下綜援制度係咪要改變!

下下比現金!我都相拎

伯爵府

simon73 發表於 13-12-19 04:55
阿爺唔肯俾修改基本法

但係澳門都改咗喎, 要父或母係永久居民, 在澳門出生的子女先有居留權喎. 咁點解會唔比香港改呀.

大宅

大宅

以前以為習近平上任會改善到中港矛盾,hk會有轉機,宜家仲差過之前...
我寧願比英國統治返,做二等公民..都好過比人禁住黎搶~

禁止訪問

伯爵府

引用:Quote:simon73+發表於+13-12-19+04:55+阿爺

原帖由 chanwendy 於 13-12-19 發表
但係澳門都改咗喎, 要父或母係永久居民, 在澳門出生的子女先有居留權喎. 咁點解會唔比香港改呀.
...
689 吾夠胆做野,点改呀

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

阿cy出聲下未

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

I9528 發表於 13-12-19 05:51
唔駛擔心, 因為一早有, 只不過以前係偷偷摸摸, 而家光明正大啫

我都身心受創呀 panda
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

首頁

尾頁

跳至