影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由 happyapple 於 14-06-21 發表

原帖由 cocok 於 14-06-21 發表
信我啦,你一定會翻睇
仲係唔會飛嚟睇添

男爵府

cocok 發表於 14-6-21 11:51
15分鐘止唔到咳喎,昨日我睇蘇d綜藝同yt佢d野,好正,一陣share 睇下你地有無睇過 我最快聽 …
大蘇係頒獎禮都話最鍾意touch love~~你地taste一樣喎~~~全套劇D OST真係好正~~

cocok  Yeah Yeah ! 心靈相通  發表於 14-6-21 18:35

男爵府

birdy09 發表於 14-6-21 15:31
仲係唔會飛嚟睇添
我都翻睇過一次~~又真係唔會飛黎睇~~~因為集集都好精彩~

男爵府

回覆:主君的太陽

睇晒喇,尾尾好sweet.
尾集有少少拖,冇之前好緊湊。
成套劇好好睇,有好多感人位。
太陽越睇越順眼。
真係要番煲

:wave:

琥珀宮

畀面勳章

引用:睇晒喇,尾尾好sweet.尾集有少少拖,冇之前

原帖由 happyapple 於 14-06-21 發表
睇晒喇,尾尾好sweet.
尾集有少少拖,冇之前好緊湊。
成套劇好好睇,有好多感人位。
尾二集少拖,成日講點解太陽要走,但大結局好sweet, 好鍾意~!

大宅

回覆:主君的太陽

睇報導話原本得十六集,但太受歡迎,詢衆要求,要延長集數,所以最尾兩集俾人感覺有d拖長。

大宅

引用:Quote:原帖由 jodad 於 14-06-21 發表笑死

睇左,佢又唔肯跳舞又唔肯演戲超怕醜,好難想像佢係一個咁top的演員 我諗佢真係好怕上搞笑節目:hap ...
我未睇呀~真係咁good??

男爵府

cocok 發表於 14-6-21 18:37
尾二集少拖,成日講點解太陽要走,但大結局好sweet, 好鍾意~!
你果然好like呢套劇…..套劇本身係只有16集架~~係SBS死都要加多二集…但之後傾掂數,最後加一集...因為想下套劇可以有多D時間接住上~~所以第16集係拖左小小囉~~

男爵府

引用:Quote:cocok 發表於 14-6-21 18:37 尾二集

原帖由 V塞娜 於 14-06-21 發表
你果然好like呢套劇…..套劇本身係只有16集架~~係SBS死都要加多二集…但之後傾掂數,最後加一集...因 ...
原來係咁,唔怪尾兩集節奏慢了,係咪好多韓劇收得都拖多一、兩集,好似星星咁?

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 V塞娜 於 14-06-21 發表你果

原來係咁,唔怪尾兩集節奏慢了,係咪好多韓劇收得都拖多一、兩集,好似星星咁?

...
我覺得係,所以去到尾二集實拖 星星尾兩集好悶下

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-06-21 發表睇左

原帖由 chisinmimi 於 14-06-21 發表
我未睇呀~真係咁good??
好好睇,蘇蘇好似任佢地魚肉咁,好搞笑,佢地又講到佢有被虐狂咁,佢又怕醜咩都唔想做,睇佢d表情已夠好笑了

大宅

引用:Quote:cocok+發表於+14-6-21+11:51+15分鐘

原帖由 V塞娜 於 14-06-21 發表
大蘇係頒獎禮都話最鍾意touch love~~你地taste一樣喎~~~全套劇D OST真係好正~~
...
我買左OST

D 配樂好好聽,歌就最鍾意讓人瘋狂,之後先touch love

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由 happyapple 於 14-06-21 發表

臨時加,實要夾硬加啲嘢

最尾主君同太陽傾偈果幕,好 sweet

男爵府

係囉,反而最緊凑係第十二至十五集,睇到好肉緊

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-06-21 發表我覺

原帖由 birdy09 於 14-06-21 發表
臨時加,實要夾硬加啲嘢

最尾主君同太陽傾偈果幕,好 sweet
所以我咪成日講最尾個幕甜死你囉 仲播住touch love架! Sweet ! 有d人話最尾果場kiss有拉絲(口水絲),我又睇唔到,可能要超高清電視至睇到

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-06-21 發表我覺

係囉,反而最緊凑係第十二至十五集,睇到好肉緊
我鍾意5至15,靈魂告白好正,失憶後都好睇,但車喜珠果度有少少失望!

翡翠宮

我鍾意5至15,靈魂告白好正,失憶後都好睇,但車喜珠果度有少少失望!

...
靈魂告白,我直情

車喜珠果度,我唔明咩仲有兩日訴訟期,即係過左,就算車棟左出嚟,法律上都唔可以告佢

男爵府

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-06-21 發表臨

所以我咪成日講最尾個幕甜死你囉 仲播住touch love架! Sweet ! 有d人話最尾果場kiss有拉絲(口水絲 ...
我覺得kiss個幕好sweet,但可以再激dwahaha:
星星都教授同千頌伊嗰幕kiss, 激好多

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-06-21 發表我鍾

原帖由 birdy09 於 14-06-21 發表
靈魂告白,我直情

車喜珠果度,我唔明咩仲有兩日訴訟期,即係過左,就算車棟左出嚟,法律上都唔可以告佢 ...
係,好似澳門都係咁,過左10年或某期限,無得翻案,同埋就萛捉到走甩左既犯,都不會再拉佢

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-06-21 發表所以

我覺得kiss個幕好sweet,但可以再激dwahaha:
星星都教授同千頌伊嗰幕kiss, 激好多
Sweet就唔會激,我鍾意sweet, 蜻蜓點水都可以sweet, sweet係氣氛同感覺,我個人覺得主君同太陽的kiss正過星星果d kiss 場面! 你講星星邊幕kiss激?

首頁

尾頁

跳至