懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

禁止發言

禁止發言

禁止發言

大宅

我都係25週到開始腰痛,特別係坐得耐時.

原文章由 janjan28 於 08-5-21 18:23 發表
唔該你呀....我有做呢個呀...但好似無咩幫助咁...我最驚係我整親條腰自己唔知咋...

大宅

原文章由 skylydorothy 於 08-5-20 22:14 發表

嘩~~妳個肚成40.5"啦,都只係重左22lbs咁少既~~我個肚到依家都仲係得36",不過就重左27-8lbs啦~~到生都唔知會唔會重多過35lbs啦,係就會超標啦~~

咁我本身又唔係好瘦o個d人...條腰本身都粗過你啦~~~哈哈!!

大宅

原文章由 WWBaby 於 08-5-20 23:38 發表
ktymbaby,

d 相影得靚唔靚呀? 我今個Sunday去Studio123影呀! 唔知幾時有得睇同攞相(CD)呢?

我未買到tube top呀! 佢o個度有冇架?

skylydorothy,

I'm nearly 30wk, my tummy is also 36", nearly 20lbs heavier th ...

我都唔知影得靚唔靚呀...我約左26/5(一)睇相呀...
不過佢俾我睇過少少DC(o係部機睇)...好似唔錯呀!!!
大約一星期後睇相同有cd囉~~
唔駛買都得,因為佢o個度都有架~~!!
不過當然如果你想要d特別既顏色同款式...就自己買囉~~

大宅

原文章由 royalbb 於 08-5-21 11:33 發表

但你都唔係重左好多者,我都重左成35磅喇,仲有個半月度就生,唔知仲會重多幾多呢?!

重有半個月??你會開刀嗎??

大宅

原文章由 Leonachan 於 08-5-21 11:42 發表
嘩你個肚真係好大喎, 我宜家33w都係39吋, 不過就重左25磅啦! 咁你條腰有冇特別痛呀?

咁我又冇腰痛呀暫時...
其實可能真係本身我都唔係瘦...(唔係25/26腰o個d啦...mouth: )
所以咪有40.5吋囉......
我重左22磅...又唔係話好多...所以個肚大可能關我本身腰粗事!!
哈哈~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

侯爵府

畀面勳章

都冇人話聽我陀得低會早生, 只是自己形住形住, 係易生d就好喇

原文章由 fre124124 於 08-5-21 14:57 發表

佗得低? 會早出世架 ?

我都拕得好低呀? 唔知會唔會易生呢..?

我到宜家十個又九個都話我拕仔呀.. 但醫生照都話係女...

侯爵府

畀面勳章

原文章由 royalbb 於 08-5-21 11:57 發表

咁點解你會痔瘡流血既?!咩事呀?

我都唔知點解會流血啦~~不過我見有血塊痾左出黎,應該係早一晚訓緊覺時已經開始流緊血架啦,都唔知咩事會突然流血啦~~可能係食左d太多渣既食物整損左粒瘡瘡掛~~

侯爵府

畀面勳章

可能之前形住會好難飲啦, 所以又ok喎

原文章由 fre124124 於 08-5-21 14:58 發表

你唔覺得有d鞋鞋地飲完之後?

侯爵府

畀面勳章

我都飲左2次蓮蓬鬚蛋糖水啦~~星期5家姐會再煲俾我飲~~我都覺飲時個口會好鞋,有dd澀味啦~~不過為左清胎毒,再難飲都要飲啦~~

我見有好幾個6月預產期既媽咪已經生左啦~~我前幾日發夢,夢到自己6月15日生左,不過唔知點解係生仔啦(明明我個B係女仔黎架~~),不過個夢好真實啦~~唔知會唔會真係咁早生呢~~我同老公講夢見BB 37週就出世,佢話係都唔出奇啦,BB依家郁得咁厲害,即係好多野已經發育好,ready隨時出世喎~~不過我都係想佢重d大隻d先,最好就夠6磅幾先好出世啦~~

侯爵府

畀面勳章

之前係bk有人話聽完28坊講座, 話最好8個月開始, 不過頭一, 兩次的會隔個星期飲, 我都怕飲太多唔好............

原文章由 janjan28 於 08-5-21 19:07 發表
你咁快飲啦...我未敢飲住呀...諗住下個星期先飲...

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我想問下有無第2任既媽媽之前用過美國爽潔呀?
好唔好用呢?

民房

原文章由 ktymbaby 於 08-5-20 21:36 發表

暫時未有...不過唔知遲d點啦...>.

我32wk, 雖然只重左12lbs, 但都腰酸背痛, 連肋骨都痛, 食飯時屈向前心口又痛. 食食下要攤係梳化休息!

首頁

尾頁

跳至