自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

引用:今日收到金石堂既書,打開見到張napkin既附

原帖由 毛小小小孩 於 14-10-02 發表
今日收到金石堂既書,打開見到張napkin既附件就已經超鐘意,好期待本書既內容

...
我都訂左金石堂既書,但開封後冇配件,可以點做?

男爵府

回覆:YuYuMother 的帖子

大家睇成點?有乜吸引 呢?

侯爵府

回覆:puling 的帖子

佢有得揀問題退貨的

侯爵府

回覆:tmy92013 的帖子

我仲一頭霧水中,仲係譯者序中

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:范范推介既【S. 中文版】 ,買到了,好開心^^

其實有無人睇哂啦?我睇得好好好慢,太多野要兼顧啦,又手寫又書信

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

大宅

我p.193 & p.201頁嗰兩張postcard 好似一模一樣咁,係咪正常架??

男爵府

jojokwan1129 發表於 14-10-6 23:41
我p.193 & p.201頁嗰兩張postcard 好似一模一樣咁,係咪正常架??
p.193 & p.201都係postcard但好唔同樣ga wor... 大細都唔一樣...

男爵府

我睇到Chapter 3 ja... 我先睇本文,一個chapter完左先番睇margin notes, 都好亂呀. 可能睇哂成本書先睇margin notes會好D

大宅

引用:Quote:jojokwan1129+發表於+14-10-6+23:41+

原帖由 starbuckscoffee 於 14-10-06 發表
p.193 & p.201都係postcard但好唔同樣ga wor... 大細都唔一樣...
我啱啱上網睇咗YouTube,佢比錯咗p.193嗰張我。。。我喺金石堂訂嫁,唔知有無得換貨

男爵府

jojokwan1129 發表於 14-10-6 23:52
我啱啱上網睇咗YouTube,佢比錯咗p.193嗰張我。。。我喺金石堂訂嫁,唔知有無得換貨

噢.... 希望你換得番啦
...

jojokwan1129  Thanks   發表於 14-10-7 10:04

侯爵府

回覆:jojokwan1129 的帖子

你試下上網問下金石堂

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我今日收到喇
金石堂訂的

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

我係10月1 日果到收到書...以家睇到第3 章..."我喜歡你" 果到LA
應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

侯爵府

引用:我係10月1 日果到收到書...以家睇到第3 章.

原帖由 yfceo 於 14-10-07 發表
我係10月1 日果到收到書...以家睇到第3 章..."我喜歡你" 果到LA ...
你用咩策略睇呢?

大宅

引用:Quote:原帖由+毛小小小孩+於+14-10-02+發表

原帖由 puling 於 14-10-06 發表
我都訂左金石堂既書,但開封後冇配件,可以點做?
你係英文版定中文版?我本英文版有個配件比錯咗,你留咗言比佢地未?

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

Dot0716 發表於 14-10-7 00:33
你用咩策略睇呢?
我係睇果D 文字...再見到界線或者標記果D 就跟住睇埋手寫字 附件果D 就順住攝定幾張...睇完就抽返走再攝後幾張咁...因為一來怕吾見...二來全部攝住好厚

Dot0716    發表於 14-10-7 14:02
應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

VioletCC 發表於 14-10-7 00:08
我今日收到喇
金石堂訂的
正~
金石堂仲有無? 等我都去訂番本先~

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我睇到Chapter+3+ja...+我先睇本文,一個cha

原帖由 starbuckscoffee 於 14-10-06 發表
我睇到Chapter 3 ja... 我先睇本文,一個chapter完左先番睇margin notes, 都好亂呀. 可能睇哂成本書先睇marg ...
我都諗住改變策略咁睇

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

大宅

我都0係金石堂買左,尋日開始睇,我係睇左0個版既文字先再睇手寫字...

男爵府

orangekkkkk 發表於 14-10-7 14:18
我都諗住改變策略咁睇
睇到第6章喇, 開始好緊張!!! 由一開始好似主角一樣咁迷茫到開始有少少紋路... 好緊張!! (唔想講太多,免透露內容)

首頁

尾頁

跳至