時政擂台

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

yericy 發表於 20-5-2 03:02
於是我找到一麵包車司機,一塊送他回家。當我們車行至翠微路時,看到遠處一隊軍車開著車燈迎面開過來,嚇得 ...

你都係copy返落嚟,史實係歷史學家由信史一點一滴累積經驗,再查證反覆考證出嚟,當時你同我都吾係北京城,你點證明我錯?

年青人太後生辨事始終嫩,你話中央政府做,檔案編號?邊一隊?邊一連?

吾好好似太子站姓甚名誰?通通冇,叫人信,大佬吾好侮辱全世界智慧

伯爵府

Jane1983 發表於 20-4-30 08:05
道歉唔夠。相關老師要炒魷,並且永不錄用。

呢d故意扭曲歷史去教學生,完全違反誠信,唔係政治立場的問題 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yericy 發表於 20-5-2 02:51
你去問中國政府,或者叫侵侵答你有幾多中國高官家屬移民左去美國囉
問問問,唔識自己去查呀?
問乜野啫?
宜家講緊 "唔耳開稀"同"柴靈"呀!
我係呢度回左3次, 3次都係講佢2個喎!
你引用我...但係講第2個! 9588

大宅

puitan 發表於 20-4-30 07:56
https://std.stheadline.com/daily/article/detail/2202783/%E6%97%A5%E5%A0%B1-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%95 ...

呢間學校就算幾咁名校我都會睇佢唔起,老屍亂黎,有心誤導學生,仲廢話連篇,垃圾校長知道後仲替垃圾老屍解釋,無即時作出檢討、道歉、處罰老屍,事件鬧大,又係怕死至致歉。如果我係一個有思想正常思維既家長,一定會去信要求校長正視及處理。

禁止訪問

大宅

babyf 發表於 20-4-30 08:38
咁真實的歷史常識,作為教育工作者以備課不足為由,好明顯是想再次企圖掩飾心懷不軌的醜陋目的。
如此壞心 ...

冇錯 身為一個歷史常識科老師會唔會係見到教材錯誤都照講出嚟 佢自己唔會覺得有問題嘅咩 好明顯係條友特登改歷史

首頁

尾頁

跳至