跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 3)

Kwan 寫道:
喂喂, 我參加國王送大禮, 中了奬呀 不過唔知係咩奬呀, 我第一次玩咋, 今日食甜筒又中多o左一條呀, 我就黎中六合彩架o拿 $$$$$$$$$$

我參加左好多次都吾見中喎??
見jasper生日送d禮物比佢呀!
喂! 喂! 幫我買條六合彩得嘛??
我要二獎得架喇!!!

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 3)

搬o左屋o拿, 屎婆

聰明豆 寫道:
我要二獎得架喇!!!

伯爵府

Kwan 寫道:
搬o左屋o拿, 屎婆

[quote]
聰明豆 寫道:
我要二獎得架喇!!!
[/quote]

佢應該未睇到煒良媽段message呀!

別墅

wandyfok 寫道:
Yumiyu,
歡迎呀!希望星期六昇仔會好番啦!
聰明豆 寫道:
hi hi ,
昇仔有咩吾舒服呀? 睇左醫生未?? 希望到時見到妳地啦! 我仲要介紹kinki比昇仔識架嘛!!! (昇仔:有無諗個大個做model呀?)

wandyfok & 聰明豆 ,
咁遲先覆你哋唔好意思,我夜晚先上嚟o架!
昇仔今日睇咗醫生啦,係感冒引至喉嚨發炎,今日仲咳得勁D呀,如果Sunday昇仔感冒未清就唔可以出嚟啦,咁下次有gathering可唔可以預埋我同昇仔呀??

昇仔:聰明豆ee,我未諗我大個仔會做乜喎 ?我而家最緊要係"玩、食、瞓",記得分開讀喎,有頓號o架!!

ka_wai,
卓朗個電話收好咗啦,本來諗住比昇仔玩吓,點知玩咗一日又冇興趣 !!好彩冇買比佢咋。

別墅

係喎,你哋好似星期六、日閉關o架喎,不過我會通知ka_wai o架la,昇仔今日都仲有咳:cry: ,喉嚨成日有D"ga ga"聲,我都係失約 ,避免交叉感染o麻 !

子爵府

yumiyu,
我地開左part 4啦!
click here

首頁

尾頁

跳至