跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 10)

sabina_bb 寫道:
又唔係鍚你 呀, 今早好似未刷牙添 :lol: :lol: :lol:

oh.....my ar........ 登tung tung可憐!

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 10)

你係唔係真係要架, 我真係有好多架. 你知啦, bb衫好快唔啱著架. 等我今晚返去再ck下先. 我知仲有好多未洗添

要!! 吾好掉呀!
該用戶已被刪除

伯爵府

聰明豆 寫道:
我阿嫂有一日飲一杯荳槳既習慣, 到有左bb佢都係咁飲, 點知吾夠2個月個bb就..... :cry: :cry: 雖然佢個肚細咁飲吾掂啫, 不過我都係驚驚地!!

我諗呢d同個人體質有關既, 不過安全起見你都係唔好飲咁多住lu.

伯爵府

聰明豆 寫道:
吾多吾少都會錫細既多d既, 好似我kinki呢d咁吾識氹人既女仔咪會囉!

collins好識氹人架. 你見佢氹我62同99呀, 大伯呀仲有我個妹同佢boyfriend就知啦. 佢係天生擦鞋仔

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
又唔係鍚你 呀, 今早好似未刷牙添 :lol: :lol: :lol:

oh.....my ar........ 登tung tung可憐! [/quote]
唔好唔抵得啦, 下次錫返你囉

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
你係唔係真係要架, 我真係有好多架. 你知啦, bb衫好快唔啱著架. 等我今晚返去再ck下先. 我知仲有好多未洗添

要!! 吾好掉呀! [/quote]
收到

伯爵府

tungtung20040214 寫道:
我之前陀b既時候, 都有一段時間日日飲荳奶(大概係4-6個月左右), 不過唔係維他奶, 而係係citysuper買美國入口個d, 濃縮d, 好味d. 不過到6個月去醫生度檢查時, 佢話我個胎細, 唔可以飲荳奶, 唔夠nutrition, 一定要飲鮮奶, 如果唔係阿b出世可能只係得5-6磅. 比佢嚇一嚇, 即刻日日飲番2盒奶, 到阿女出時好在都有7磅. 另外, 我諗站在中醫角度, 荳奶始終都係歸寒涼一類架啦!

所以我都係呢兩個月開如先飲荳奶 不過豆就唔係好飲得鮮奶, 咁可以飲咩呢
該用戶已被刪除

侯爵府

侯爵府

collins好識氹人架. 你見佢氹我62同99呀, 大伯呀仲有我個妹同佢boyfriend就知啦. 佢係天生擦鞋仔

咁細個就係擦鞋高手?? 揚揚天生係得人鐘意o個隻嘛!

侯爵府

唔好唔抵得啦, 下次錫返你囉

嘩!! 吾洗客氣喇!! 都係留返比tung tung啦!

侯爵府

伯爵府

pls ck pm

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

[size=large]~~~~各位請進新Part~~~

Part 11

首頁

尾頁

跳至