自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

最近忙, 唔得閒上來, 因為剛剛做了一個人生好重要的決定, (賣咗層樓, e+煩緊揾屋住)

剛剛突破咗500大關. 有時諗, 得個500人簽名, 要是攪遊行, 會唔會冇咩人參加呢?!!? 好驚啊, 好怕今天又係吃力不討好.

唉~~~~ 我個心又淡啦, 給我一樽salt 吧

水晶宮

http://www24.discuss.com.hk/view ... extra=#pid144400485

又同d hku 的同學仔傾下啦!!!!

男爵府

齊心...事成

男爵府

咁都有反對派簽名....認真面皮厚. 重申綜援只係暫時性援助...吾係養你合家一世...(對事不對人)

轉貼

We endorse the 政府必須正視養懶人情況嚴重, 強烈要求檢討福利政策 Petition to 綜援家庭.

Read the 政府必須正視養懶人情況嚴重, 強烈要求檢討福利政策 Petition
537.
536.
533.hang支持現有綜援制度, 中產人士正自私鬼

[ 本文章最後由 keroroee 於 08-5-7 09:05 編輯 ]

水晶宮

軍曹大人:

好耐冇見!!

似乎.......我們的聲音冇咩人理, 難怪我成日講, 我地e 班納稅人才是真真正正的弱勢社群.

宏觀全世界, 我覺得香港人係全球最有愛心的一群.

男爵府

Hi, Pulmma,

你&餃次不打(字)不相識, 老朋友麻...

老實講BK友要支持都支持晒, 盡左力就當成功.

呢個時候係想議員/記者知道....我地先係"雙失港人"

1. 失救
2. 失望

原文章由 Pulmma 於 08-5-7 11:39 發表
軍曹大人:

好耐冇見!!

似乎.......我們的聲音冇咩人理, 難怪我成日講, 我地e 班納稅人才是真真正正的弱勢社群.

宏觀全世界, 我覺得香港人係全球最有愛心的一群. ...

大宅

好媽媽勳章

推~~~~~~~~~~~~~~~~請大家sign~~!

首頁

尾頁

跳至