自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

如果我係妳個囝囝
我都應該會同 A 無朋友做
話我小器或唔包容都係咁話

寶石宮

引用:更新了

原帖由 jollykytsang 於 12-12-03 發表
更新了
可能有人會話我自私,但我一定唔會再比阿仔同佢做朋友,最好唔好見添,點知佢幾時又控制唔到自己嘅情緒㗎,命得一條,今次係好彩咋,點知下次會點喎

禁止訪問

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+jollykytsang+於+12-12-03+發

寶石宮

引用:Quote:原帖由+milktealai+於+12-12-03+發表

原帖由 jollykytsang 於 12-12-03 發表
咁你自己又會唔會block左佢呢?
我唔會同佢聯絡,因為响我呢個媽媽心目中,佢係“差啲殺死“我個仔嘅人

公爵府

BK Milk勳章

回覆:超嬲!!!!我個仔係學校俾同學界頸!!( 有野再問)

:;pppp:如果a真係一d悔意都冇,就唔應該原諒佢,病唔係大哂,起碼佢肯唔肯改。

侯爵府

jollykytsang 發表於 12-12-3 20:05
更新了

我覺得你太好人啦, 坦白, 如果係我, 我唔會理個仔可唔可以同佢再做朋友(最好唔好啦), 但我真係唔會同佢講野, 講, 都係同佢媽媽傾(佢媽媽係呢件事上慘啲, 岩岩生完BB又有個仔係咁), 你仔仔返到學校點呀?有冇比人排斥?其他搞事同學有冇事??

我自己覺得BLOCK佢又唔駛, 但係真係唔會主動再同佢傾囉

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

畀面勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jollykytsang 發表於 12-12-3 22:54
佢肯唔肯改都未知. 不過佢要我個仔同佢SAY SORRY囉..佢話我個仔搞到佢要去POLICE STATION!! ...

咁都得, 咁即係無悔意, 咁你應尊重個仔意願, BLOCK 咗佢, 佢同佢係學校第一身接觸, 覺得對方無悔意, 呢個係事實感受, 唔通你唔覺得對方有問題嗎?

侯爵府

引用:Quote:idonno+發表於+12-12-3+21:57+我覺得

我個仔話, 出事第二日, A俾學校隔離, 跟住要停3日學. 果日佢放學追住我個仔, 要我個仔同佢SAY SORRY, 話因 ...
如果係咁,真係無野好講,真係可以完全ignore呢個人

叫你仔仔返學出入小心啲,果位同學努明顯無悔意之餘仲當你仔係呢件事既始作俑者,如果touchwood學校/上庭有事既話佢會搵你地麻煩

你仔仔有冇將果位同學既說話轉告比老師聽?(最好係佢自己講,你現階段可以唔駛出聲住)

伯爵府

牛年勳章

回覆:超嬲!!!!我個仔係學校俾同學界頸!!( 有野再問)

14歲有常識都知界頸係好危險,我會報警

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

畀面勳章

公爵府

BK Milk勳章

引用:回覆+cy101+的帖子 我一心諗住..A可能有病

原帖由 jollykytsang 於 12-12-04 發表
回覆 cy101 的帖子

我一心諗住..A可能有病, 希望佢肯睇醫生, 醫好左咪又可以正正常常生活, 咁我地要俾機會 ...
佢一d侮意都冇,即刻block左佢啦!叫個仔小心d唔好再同佢直接接觸啦!

大宅

我對呢個帖剛剛注意到
個位同學勁乞人憎,佢應該有輕微精神病,正常人都唔會有佢咁的反應,,,其實我仲想好認真同大家講,,而家的小朋友有d都好變態和好恐怖, 但佢地有時表面表現係會扮到好斯文,但做的事好得人驚 所以唔好話fd唔fd,,我相信樓主一開始處理事件時,會受到所謂"朋友"概念的影響,因為你太好人(不過,我相信好多人都係咁),但千祈唔好被呢個概念所擾亂.

珍珠宮

咁細個就對身邊朋友做出傷害性的行為, 還要之後不知悔改, 一定要認真交俾警方處理
唔理佢是否有病, 唔趁而家細個教番好, 唔通等佢大犯左大罪先拉佢坐監咩

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

jollykytsang 發表於 12-12-3 22:54
我個仔話, 出事第二日, A俾學校隔離, 跟住要停3日學. 果日佢放學追住我個仔, 要我個仔同佢SAY SORRY, 話因 ...
無得救 列為拒絕往來戶啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

A 無悔意, 我會尊重個仔嘅意願, block 左佢, 唔做朋友就唔做朋友啦, 何況一班咁多人, 都唔會所有同學都做到朋友 ga la.

首頁

尾頁

跳至