跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 7)

cherly 寫道:
唐恩毛 or 唐毛信 好呢??

[quote]
聰明豆 寫道:
叫返毛毛啦! 一樣係中文啫!
[/quote]

公爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 7)

恩禧媽 寫道:
煒良媽,
hi!~~

公爵府

[size=medium]各位靚女搬屋啦!

Part 8

大宅

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
咁亂呀~~無法啦~~唯有再等啦~~
唔該阿豆最大既姨媽快d嚟啦,佢等你等到好鬼屎 呀~~

吾洗side心機喇, 襯家! 我諗要等到出年佢先會再黎喇! 到時會pang pang聲咁黎添呀! :-( :-( [/quote]
恭喜呀!幾時講得呀?

伯爵府

monmantong 寫道:
sabina,

when i looked back all my old pms, i found you have asked me the skin test info , at that time, we have not known each other..

我知呀, 我仲有record係度

大宅

cherly 寫道:
或者叫恩恩囉!

[quote]
sabina_bb 寫道:
咁教佢講"信信"得唔得, 易好多. 到時你可以同miss講"我係屋企只叫佢做信信"咪得囉. 老師係考細路反應啫, 有問有答咪得囉, 宜家都迫唔到moses可以講咁多野啦.
[/quote]
叫我的恩恩嗎?

侯爵府

[size=large]~~Morning~~

Ka_wai 寫道:
揚揚爭kinki錢呀? 仲咩kinki成日都要提佢呀?

吾知呢?? ?-( ?-(

侯爵府

煒良媽咪 寫道:
阿豆:

祝您一擊即中

ee..................

複式洋房

all,
星期六我唔洗番工,可以上來吹下水啦!
我尋日去0左7仔換0左一本[size=large]06/07幼稚園選校全攻略$30 (明報出)
你地買左咪呀!

首頁

尾頁

跳至