使用意見

跳至

首頁

尾頁

洋房

THANKS

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆:加簽名相

Can\'t

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

a-mi 發表於 13-8-16 09:50
Can\'t
你想加咩落簽名欄呀﹖要用電腦,apps 版無簽名版位喎~

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:a-mi+發表於+13-8-16+09:50+Can\\\'t你

原帖由 小草 於 13-08-16 發表
你想加咩落簽名欄呀﹖要用電腦,apps 版無簽名版位喎~
原來係甘thx

男爵府

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 小草 的帖子

請問個網址列點整? 我整唔完 show 唔到張相既 ??

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Wincy0729 發表於 13-8-29 15:22
回覆 小草 的帖子

請問個網址列點整? 我整唔完 show 唔到張相既 ??
你想貼咩相﹖俾個網址我,或者貼出黎睇睇~

男爵府

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 小草 的帖子

男爵府

請問 : 加簽名相
1. 去左上角頭像下選「設置」-「個人資料」
2. 再入「討論區信息」
3. 在「個人簽名」一欄打上要增加的內容 (可按「預覽」檢視)
4. 按「保存」

---------------------------------------------
post相/圖片

click,輸入圖片網址,完成按「提交」

我整唔到 ,,, 唔知點解呢 ??

版主

Wincy0729 發表於 13-8-29 23:34
請問 : 加簽名相
2. 再入「討論區信息」
2. 再入「首頁信息」
3. 在「個人簽名」一欄打上要增加的內容
4. 按「保存」

你的圖片網址是 http://www.baby-kingdom.com/data ... crpspsmspqa7kj9.jpg

所以,你在個人簽名欄內打以下內容﹕

[ img ]http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201308/29/202826wcrpspsmspqa7kj9.jpg[ /img ]
(*** 正式時請自行取消所有空格)

男爵府

小草 發表於 13-8-30 09:41
2. 再入「首頁信息」
但, 請問圖片網址係點整呢???

男爵府

2. 再入「首頁信息」
得左啦, 得左啦, thx

男爵府

2. 再入「首頁信息」
請問圖片網址係點整呢???

版主

Wincy0729 發表於 13-9-2 12:31
請問圖片網址係點整呢???
你意思係咪點搵道圖片既網址﹖

如果瀏覽器用 IE,將滑鼠移到圖片上,然後 right click,選「內容」,就搵到圖片既網址。

男爵府

小草 發表於 13-9-2 12:50
你意思係咪點搵道圖片既網址﹖

如果瀏覽器用 IE,將滑鼠移到圖片上,然後 right click,選「內容」,就搵 ...

但 ... 我用 google chrome .... 都一樣嗎 ?? 唔好意思, 都係唔係好明, 因為係張相度有內容, 但係點樣將張相放係 ie 度開內容 ??

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我整唔完 show 唔到張相既 ??

http://www.baby-kingdom.com/home ... d=1128317#pic_block

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

2. 再入「首頁信息」
我整唔完 show 唔到張相既 ??

翡翠宮

相冊

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 BB防敏心得分享勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 至尊種植勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 熱血金章 7周年華麗國民 魅力王子 魅力公主 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:加簽名相

Test

test

男爵府

減齡達人勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

testing

男爵府

hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

馬年整個新簽名圖先~
사랑합니다.

首頁

尾頁

跳至