想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

CK_鼠鼠,

Thank you. Yes, better to wait one more week.

原文章由 CK_鼠鼠 於 07-7-4 15:25 發表
Carmen 2004,

哦~~咁你不如等多一個week再check啦, 可能到時有意外收穫呢:lol
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 Carmen2004 於 07-7-4 15:27 發表
CK_鼠鼠,

Thank you. Yes, better to wait one more week.

Carmen2004,

預祝你成功呀

仲有~~你阿B好CUTE呀:)

大宅

carmen2004
想問呢...頭一胎有左.之前你有咩feeling 呀??

別墅

CK_鼠鼠,

temp係用來for ref架乍, 你check到有下線照去甘就得架啦。我m小姐應該就到, 等待中。

MRS.L.,

如果真係約出來都ok不過我平時收工好夜, 所以如果可以就星期六就最好啦

carmen2004,

預祝你成功。

大家一齊努力唔好灰心 yccv239

伯爵府

yccv239,

我都係咁諗啦, temp只係一組數字, 始終都唔及d仔咁準確, 所以我仲等緊d仔深下線出現架:time:

約星期六好呀, 可以傾計傾耐d, 我地好多密計密密斟架嘛

大宅

ck_鼠鼠
算啦..順其自然啦...唔好迫得自己咁緊...呢d 野係起你最唔留意時會出現架..好似我上次咁..諗住唔check d 仔..點知最后pat 痕去check..咁就有條下線喇....

伯爵府

MRS.L,

我依家咪日日都pat痕check住囉, 個pat遲早俾我"r"到變花臉pat呀

大宅

呢d 野..越唔care 佢..就越出現

伯爵府

MRS.L,

都唔care得咁多喇, 除左順其自然都諗唔到仲有咩方法喇

大宅

有時我都諗..希望d temp好似個股市咁不停咁升..haha ....中有9日就開彩喇..講真....有小小緊張.........不過.......可能又一次失望

民房

原文章由 MRS.L 於 07-7-4 12:07 發表
gg2007
of course 啦...very welcome 啦........haha:D :D
係啦..分享下..
你有冇check 下temp, 用下排egg捧咁呢...cycle 準唔準呀?? 同埋努力左幾耐呀???
sorry..咁多問題... :lol

Hi, MRS.L,
我已經努力左兩年幾喇, 其實好多方法都有用過
近兩個月仲有睇中醫, 食排卵藥, 量體溫, 同埋用d仔check排卵
不過我好confuse呀(因我之前用屈臣氏買既太貴, 今月開始轉d仔), 前兩日用d仔, 一日比一日深色, 不過條線好幼(開始有你地講既拉絲分泌), 但昨日check, 下線變到好淺色, 今日差不多見唔到, 唉..唔知係唔係已經排左呢 :-(, 而體溫又一直在36.5 - 36.7 (中醫話食緊中藥體溫係會偏高)

民房

原文章由 CK_鼠鼠 於 07-7-4 13:43 發表
gg2007,

當然歡迎你啦, 隨便傾, 唔駛客氣呀:loveliness:

:loveliness:之前都成日諗唔知點好, 最近來到呢個網見到咁多成功例子, 令我冇咁絕望

別墅

CK_鼠鼠

我今個cycle仲攪野最高溫個日係我唔舒服個日之後就係甘跌啦, 終於剛剛m小姐來左。我想問m小姐係夜晚來甘我要day2食藥甘我明天(5/7)食唔食好呢?

係啦, 如果星期六可以傾耐d我地又真係好多密計傾

gg2007,

welcome,有咩隨便問我地知既都會答:)

MRS.L,

我今日剛剛DAY 1 , 今個月連幻想既機會都無呀 , 今個月要努力d check d仔因為上個cycle miss左。

卡樂B薯片,

你來左m未?點都唔好氣餒我地有好多人支持你架

我地係唔係約出來?
大家一齊努力唔好灰心 yccv239

別墅

原文章由 MRS.L 於 07-7-4 11:10 發表
各位
我地終於重聚喇

ck_鼠鼠
咦..你d temp 好低下喎..係lu...你應該2/7排左喎....咁你有拉絲未??
我d temp 又係時升時低....前幾日37.09...尋日又跌到36.6..今日又升到36.9.....

koko118,Shel ...

我都回來la~唉~今日day28,
連續幾日都係低溫,
睇怕都係等m小姐黎..
跟住又再努力

伯爵府

yccv239,

我d temp又係度玩過山車呀, 尋日係36.38, 今朝又去番36.05, 唉~~真係俾d temp玩殘, d仔又仲未check到下深線, 睇怕我都係未排卵架喇, 今日已經係day 15, 攪到我開始有d心急究竟幾時check到下深線呢, 千其唔好又彈番去cycle 40日

伯爵府

MRS.L,

我都希望我o既temp會穩定d, 弊左呢2日佢又玩飄移呢, d仔又唔生性未check到下深線喎, 咁即係算點呀

大宅

gg2007
照我睇..你應該排左喇喎...你cycle 係幾多呀...?? 因為排左egg d仔會淺色架喇..但係..我聽其他bk姊妹講...佢地有d 唔會係深線個日dodo 架..係深線之后轉淺線個日dodo 囉....因為d 仔深線係提醒你..24-48小時內會排egg....

大宅

yvvc239
m 小姐完后又係新開始...努力呀....

大宅

KOKO118
你話低溫...即係幾多度呀???
我尋日睇過另一個topic..有個bk 姊妹低溫都bingo左...

大宅

ck_鼠鼠
再等下啦...我尋日都講過...你可能呢幾日會排呢...頂多比到佢day18...再唔對路..你問下e c 囉....

首頁

尾頁

跳至