在職全職

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

morning morning

珍珠宮

mrs. siu,

where are you ar, haven't seen you here for few days ga la bor, are you ok ?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Morning Morning
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

如果你地有萬寧印花唔要就比我啦

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

原文章由 esmehouse 於 07-7-12 10:51 發表
如果你地有萬寧印花唔要就比我啦

ok, noted :loveliness:

寶石宮

Good Morning Friends

珍珠宮

好媽媽勳章

早呀

pro
我通知左我個fd架啦, 5好ec呀, 拖左你咁奈

唉 ,,,, 我女入左院 (上星期4啦), e+都未7得院 ....
佢患左流感其中1種病毒, 仲要係最勁果隻, 引致佢支氣管炎
佢痾嘔咳發燒氣速樣樣齊
e+好dd, 冇發燒
but仲要帶住條氧氣喉
:-( :-( :-( :-( :-(
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

珍珠宮

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-16 11:27 發表
早呀

pro

唉 ,,,, 我女入左院 (上星期4啦), e+都未7得院 ....
佢痾嘔咳發燒氣速樣樣齊
e+好dd, 冇 ...

mrs. siu, 我 do sense 到有 d 野 :-( 原來阿女 sick 左 :-(

stayed in hospital 咁 q 耐 :-(

珍珠宮

早呀

pro

ai ya, don't think about my cheap cheap t-shirt la, ok ga la, you must take good care ar !

寶石宮

陰公囉,希望妹妹快 d 好番啦 :cry:

佢痾嘔咳發燒氣速樣樣齊
e+好dd, 冇 ...

珍珠宮

好媽媽勳章

esmema, pro

多謝你地呀 :-( :-( :-( :-( 真係好心痛呀, 見佢食完野1咳就嘔
食得既又要嘔番哂出黎
好彩e生話佢仲可以, 5洗吊水 :-( :-( :-(
我地為有密d餵佢囉 :-( :-( :-(
e2日至有番d精神玩同有笑容咋

pro

我真係5好ec架, 拖左你件tee咁奈.

大宅

夫人

祝妹妹妹好快好番

我上星期都痾足一個星期呀,日日都痾,簡直就清腸胃,呢排好多人都病,大家都小心身體

esmehouse

唔好意思呀,8/7個日開始痾,唔記得通知你去唔到esme個生日會,sorry

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-16 14:32 發表
esmema, pro

多謝你地呀 :-( :-( :-( :-( 真係好心痛呀, 見佢食完野1咳就嘔
食得既又要嘔番哂出黎
e2日至有番d精神玩同有笑容 ...

珍珠宮

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-16 14:32 發表
esmema, pro

食得既又要嘔番哂出黎
e2日至有番d精神玩同有笑容 ...

ai ya, you want me to you ? don't mention about the tee la, c 野

how is 燒肉 today ? :-(

珍珠宮

好媽媽勳章

pro

呀妹今日好似好dd啦
今早同lunch飲左3.5oz奶, 中間飲左3oz水都冇嘔7黎
唉 .... 我聽到都開心番d (e+既燒肉變左半肥瘦叉呀, 陰公)

今早e生又試比佢5聞oxygen, 5g result係點呢

寶石宮

冇事架,唔好擔心,最緊要食到,你都唔可以病架,Take Care 呀

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-17 15:11 發表
pro

呀妹今日好似好dd啦
今早同lunch飲左3.5oz奶, 中間飲左3oz水都冇嘔7黎
唉 .... 我聽到都開心番d (e+既燒肉變左半肥瘦叉呀, 陰公)

今早e生又試比佢5聞oxygen, 5g result係點呢

珍珠宮

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-17 15:11 發表
pro

呀妹今日好似好dd啦

you are still working ? who take care of 燒肉 ar ?

don't worry, 好快變番燒肉 ga 勒, 最緊要 she can eat now ar !!

professor EE 祝燒肉早日康復、身體健康

珍珠宮

morning

寶石宮

咁多位早晨

珍珠宮

好媽媽勳章

早呀

pro, esmema

尋晚我去到, 剛剛就係呀妹飲完奶1/2 hr, 我老公抱住佢, 點知1轉手, 我1抱佢就咳, 嘔番哂所有奶出黎, 即 = 冇食過, 我好想喊, 但我又5想係我老公面前喊, 好心痛, 好肉痛呀 ..........................
呀妹尋晚好扭計呀, 我1走佢就係咁喊啦 :cry: :cry:

岩岩同老公傾完電話, e生岩岩黎左check呀妹, 佢話d痰聲冇咁多啦.
e+真係要靠呀妹自己吸番多d oxygen, e生同佢再減少氧氣喉既氧份
希望佢得啦 ...........................

pro

e幾日我老公請假陪佢, 我拜5放假

寶石宮

我聽到都好心痛呀 希望妹妹快 d 好番啦 妹妹加油呀

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-18 10:02 發表
早呀

pro, esmema

尋晚我去到, 剛剛就係呀妹飲完奶1/2 hr, 我老公抱住佢, 點知1轉手, 我1抱佢就咳, 嘔番哂所有奶出黎, 即 = 冇食過, 我好想喊, 但我又5想係我老公面前喊, 好心痛, 好肉痛呀 ............. ...

首頁

尾頁

跳至