跳至

首頁

尾頁

大宅

咁你再認真考慮吓啦
原文章由 sandyng 於 07-8-21 19:10 發表
咪玩哪! 我都唔知Hayden咁受歡迎

男爵府

原文章由 sandyng 於 07-8-21 19:10 發表
咪玩哪! 我都唔知Hayden咁受歡迎

好受歡迎架.... 継我地之後就係你地架喇....
姊妹們係咪.......???:loveliness:

大宅

咪係囉,都不知幾多人鐘意痴住你哋玩,直頭係0607最受歡迎組合啦.
原文章由 joesimage 於 07-8-21 19:43 發表

侯爵府

梗係啦 :lol :lol :lol :lol

原文章由 joesimage 於 07-8-21 19:43 發表

大宅

原文章由 sandyng 於 07-8-21 18:08 發表
時間問題

我楚蕎咪見到hayden lor:-( :-( :-(
[url=http://lilypie.com][/url

洋房

各位MAMI唔好意思,我想問一問大家其實有無興趣去呀??如果有係唔係都係想係九龍區呀??

洋房

中秋BBQ,大家來報名
地點:無國界食點(九龍京士柏衛理道10號)
http://www.m88.hk/food/bbq.html

收費成人每位$118

日期:16/9(下午至黃昏) (有無人反對??)

1.BabyJason(2A1b)
2.寶貝bb(2a1b) 26/9 (黃昏至夜晚可以嗎)(麻煩你了)
3.芒 (2a1b) 16/9
4.Sammi(2a1b)16/9
5.
6.
7.
8.
9.
10.

[ 本文章最後由 babyjason 於 07-8-21 23:11 編輯 ]

大宅

我打去問過,大小同價,小童代表識行,我話1歲,佢地回覆係當1個人頭計.

quote]原文章由 babyjason 於 07-8-21 23:00 發表
中秋BBQ,大家來報名
http://www.m88.hk/food/bbq.html

收費成人每位$118

2.寶貝bb(2a1b) 26/9 (黃 ... [/quote]

洋房

原文章由 sandyng 於 07-8-21 23:16 發表
我打去問過,大小同價,小童代表識行,我話1歲,佢地回覆係當1個人頭計.

quote]原文章由 babyjason 於 07-8-21 23:00 發表 http://discuz.baby-kingdom.com/images/common/back.gif
中秋BBQ,大家來報名
地點:無 ...

嘩....好過份喎...BB食得D咩呀???1歲當人頭計....

洋房

原文章由 babyjason 於 07-8-21 23:21 發表

嘩....好過份喎...BB食得D咩呀???1歲當人頭計....

所以我之前提意過元朗又有冷氣房如果BB瞓覺又可以舒服D...加上我去過真係好好食,你地再考慮下...不如試下入去玩下啦...

大宅

sorry,我時間唔ok同c6知道咁遠一定 ,所以我唔去哪!妳地玩得開心D
原文章由 babyjason 於 07-8-21 23:24 發表

所以我之前提意過元朗又有冷氣房如果BB瞓覺又可以舒服D...加上我去過真係好好食,你地再考慮下...不如試下入去玩下啦...

大宅

仲有無媽咪報名呀?-( ?-(

大宅

我唔去得啊......
尋晚同c6講去bbq,佢好大反應話"唔係呀,咁嘅天氣去燒."因我c6同Ashley都超級怕熱大汗,所以都係唔去喇.

中秋BBQ,大家來報名

收費成人每位$118

2.芒 (2a1b) 16/9
3.Sammi (2a1b) 16/9
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

大宅

去元朗果間有冷氣,咪唔怕啦 嚟啦,再同C6傾下啦
原文章由 寶貝BB 於 07-8-22 17:08 發表
我唔去得啊......
尋晚同c6講去bbq,佢好大反應話"唔係呀,咁嘅天氣去燒."因我c6同Ashley都超級怕熱大汗,所以都係唔去喇.

中秋BBQ,大家來報名
http://www.m ...

大宅

wa, it's so close to me (on the same street as my home)! I want to join but it's too much for 1歲當1個人頭計.

原文章由 sandyng 於 07-8-21 23:16 發表

quote]原文章由 babyjason 於 07-8-21 23:00 發表
中秋BBQ,大家來報名
地點:無 ...

洋房

原文章由 buu0605 於 07-8-22 21:53 發表
wa, it's so close to me (on the same street as my home)! I want to join but it's too much for 1歲當1個人頭計.

所以我想去元朗,因為3歲以下唔會收錢...加上有冷氣房...不如大家考慮一下...d野又真係幾好食....

首頁

尾頁

跳至