想生BB

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

9/24第一日嚟M,嚟完啦,就嚟到10月,我就快開工啦,好開心呀!希望bingo!

大宅

各位準備好未??
快要開工

大宅

嘻嘻,終於等到尋日國慶第一日開工 '放烟花", 跟住就隔日做兩個禮拜,呢個係中醫師建議,希望10月尾bingo !!!

大宅

me too, hope can bingo soon for all sister.

大宅

原文章由 mommyisa 於 07-10-2 17:44 發表
嘻嘻,終於等到尋日國慶第一日開工 '放烟花", 跟住就隔日做兩個禮拜,呢個係中醫師建議,希望10月尾bingo !!!

我都在29/9開工,不過開在2次工:tongue: ,因工作太忙,我都想開多d

複式洋房

Hi, 我都好想快些開工,但剛睇緊個中醫recommend我食埋d 中藥,等10月m 完後才開工,好期待!

除左食葉酸,你地有什麼bingo心得嗎? :mrgreen:

大宅

原文章由 lovelydog 於 10/2/07 10:23 PM 發表
Hi, 我都好想快些開工,但剛睇緊個中醫recommend我食埋d 中藥,等10月m 完後才開工,好期待!

除左食葉酸,你地有什麼bingo心得嗎? :mrgreen: ...

我諗除咗準備功夫做足之外,保持心境開朗,唔好俾咁大壓力俾自己都係一個最主要因素。嘢就做晒啦,得唔得都係睇個天點安排。

大宅

原文章由 mommyisa 於 07-10-2 23:50 發表

我諗除咗準備功夫做足之外,保持心境開朗,唔好俾咁大壓力俾自己都係一個最主要因素。嘢就做晒啦,得唔得都係睇個天點安排。

我好緊張,:cry:

大宅

我都係10月才開工, 好緊張. 請問食葉酸, 要係邊度買 ? 定係要睇西醫等DOCTOR 開藥 OR 係中藥 ??

複式洋房

你地幾時係下次派彩呀??
我就5/11~~~個日仲係我結婚週年黎添!!!

大宅

我不嬲M好準,我等緊10月22日睇下M有冇嚟,仲有8日等,原來等bingo嘅心情我而家先感受到。

大宅

原來8日時間真係咁耐........

別墅

my period is not regular!!:-(
difficult to count the day!!
sometimes late one week!!
sometimes late half month!! so poor!!
the main problem is my honey working in China!!
just come back at the weekend!!
any gd method to have baby!
i really want ga!!

原文章由 mommyisa 於 07-10-14 17:09 發表
原來8日時間真係咁耐........

大宅

原文章由 BBray 於 07-10-14 17:32 發表
my period is not regular!!:-(
difficult to count the day!!
sometimes late one week!!
sometimes late half month!! so poor!!
the main problem is my honey working in China!!
just come back at the weeken ...

不要不開心,我看不一定要排卵期先中的,
我上個月,排卵期個日do都無啦,
我今個月不計了,
不要太緊張:-|

大宅

hi all,
我好唔開心工司老細,好無理,但我現在好想bingo,如果bingo左,就不可以走,不過我都不理了:cry:

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 prettymothe 於 07-10-17 08:34 發表
hi all,
我好唔開心工司老細,好無理,但我現在好想bingo,如果bingo左,就不可以走,不過我都不理了:cry:

hi prettymonthe,

唔好為左個老細而唔開心.. 最緊要佢出糧俾你咪得羅..:lol:

我都希望可以今個月bingo ..我今次係第二次try ~ how about you?

大宅

Hello 各位 ,

我都準備開工啦 ~
唔知有咩要注意呢 ?

洋房

DEAR ALL,

I'M WAITING THE RESULT
And MY "MC " (last period is 14/9) STILL NOT COME TILL NOW:loveliness: BECAUSE HONEY & ME ALSO WANT TO GET A RAT BB SO I WILL CHECK IT AT THE END OF OCT

大宅

最緊要知幾時排卵,就响嗰幾日開工,集中啲。do完後學BK姊妹話要將枕頭放在pat pat下面一陣 ,兩隻腳向上舉,等啲sperm响入面耐啲。我就用咗呢個方法,希望10月尾向大家報喜, good
luck for everybody。

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 mommyisa 於 07-10-17 13:35 發表
最緊要知幾時排卵,就响嗰幾日開工,集中啲。do完後學BK姊妹話要將枕頭放在pat pat下面一陣 ,兩隻腳向上舉,等啲sperm响入面耐啲。我就用咗呢個方法,希望10月尾向大家報喜, good
luck for everybody。 ...

宜...乜對腳向上舉架咩? 我以為用枕頭放在pat pat下面一陣 就ok tim ~

首頁
12345...9

尾頁

跳至