夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:好唔開心,男朋友話要同我分開……

我個ex 都係用同一原因同我分手, 又係話對第二個有好感。

我個時好後悔自己冇當人地阿媽係我阿媽。

佢同我提出第一次分手 第二日已話同左個第三者一齊。

人地阿媽約左我 我ex 三個人食飯 , 佢話佢跟跟本冇唔鍾意我, ex 家人親戚個個都覺得我好好。

佢阿媽話佢唔好屈我

跟住佢同全世界講其實分手原因唔止呢樣 話我唔俾自由佢, 真係吹啤。

J.ELLE  借口多多,賤男人!  發表於 14-4-2 02:17

水晶宮

引用:撻阿媽出黎,+你仲可以點+SAY+NO+呀,+如果佢

原帖由 TIN_C_C 於 14-03-29 發表
撻阿媽出黎, 你仲可以點 SAY NO 呀, 如果佢係愛你既, 實會諗辦法令你同阿媽好好相處, 但佢選擇同你分手, 即 ...
Agree

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

諗咁多做乜 結果都出左黎 再諗落去都係無變 未抹乾眼淚 再搵過個更好既

男爵府

真好彩,唔係結完婚先變到咁,早走早著啦

伯爵府

引用:早幾日男朋友話要同我分開,原因係我同佢阿

原帖由 JessieMan 於 14-03-29 發表
早幾日男朋友話要同我分開,原因係我同佢阿媽相處唔同,我問佢係咪有第二個,佢又話冇,再問落去佢又話唔可 ...
放手吧

珍珠宮

男人想分手隨時可以搬幾百個理由出黎

男爵府

再問落去無意思啦,原因和結果都係想同你分手,何必再迫佢作埋其他理由,事實只會越挖越臭

大宅

走啦,個男人無承擔,求咗婚又反悔,睇日結咗婚仲慘。

大宅

好彩未結

複式洋房

我而家擔心緊另一樣野,我擔心自己有咗

子爵府

分手啦!佢講到明愛佢老母多過愛你,由得他同自己老母睡飽佢啦

大宅

JessieMan 發表於 14-3-29 12:11
早幾日男朋友話要同我分開,原因係我同佢阿媽相處唔同,我問佢係咪有第二個,佢又話冇,再問落去佢又話唔可 ...
你地行左幾耐呀.....

複式洋房

兩年幾

男爵府

引用:我而家擔心緊另一樣野,我擔心自己有咗

原帖由 JessieMan 於 14-04-01 發表
唔係嘛,咁大件事?

伯爵府

最大原因係佢已經不愛你了。
接受現實無謂為左唔愛你既人傷心,更好的在前面等~加油!!

大宅

我以前個ex都係用佢呀媽唔中意我為原因分手,個時仲要係佢媽咪病危,就88,佢話佢媽當時講話唔中意我。。。個時都好傷心,覺得佢冇企係我個邊為我幫下口,但之後林番,其實係呢個人唔夠愛我,先會因為呢d原因放手,就放底左。。

而家我個c6佢之前既ex,都係因為c6呀媽唔中意而甩拖(好老套呀而家d男仔。。),我當初知道呢件事就同佢理論,佢都認其實覺得同個女仔唔夾,加上佢呀媽唔中意佢,所以佢就分手。而家我c6帶我上屋企前都教定我一d野唔好犯,以免佢媽唔中意,我覺得咁都代表佢有為我努力過囉。。。

所以樓主諗清楚,你男友值唔值得你去等佢。。。。

男爵府

JessieMan 發表於 14-4-1 23:30
驗左未?

複式洋房

未呀,可能我呢排心情唔好影響咗

侯爵府

無論係真的因爲你同他 媽媽相處吳到又好 , 對第2個有好感又好。。。知道后吳會分開?

幾多jm因爲同阿99相處吳到,幾多怨氣!如你bf真係個d 只會幫阿媽既,你將會好慘,

對第2個 有好感之前同你分 ,你好過。。。or 瞞住你拖多你幾年。。。直到被發現出面有第3者好過???

算吧拉!··分手並非一定吳好,成功行到去婚禮大堂也未必到老,就算到老,過程也未必如你所想般快樂,開心。。。

複式洋房

啱啱驗咗,顯示冇

首頁

尾頁

跳至