親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

patajojo 發表於 14-4-14 21:14
因為果度太荒蕪,有好多地盤開緊工

The hotel package only includes 2 adults' breakfast, isn't? Need to pay extra for the kids for the breakfast there? Is there any supermarket close by to buy so bread and drinks?

公爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

legoland出面的foodcourt好似開左kfc, 收得好晏, 對嗎?

大宅

引用:legoland出面的foodcourt好似開左kfc, 收得

原帖由 davywm 於 14-04-15 發表
legoland出面的foodcourt好似開左kfc, 收得好晏, 對嗎?
有kfc, burger king....試過7點幾落去都未收。。但唔知收幾點

davywm  謝謝  發表於 14-4-15 16:21

男爵府

回覆:legoland buffet

Legoland breakfast buffet 真係好難食,我第一日飲完mango juice .又呵又嘔!今晚出去KSL MALL dinner 好多選擇,有間叫大上海,食雲吞麵,蒸雞反,good !好乾淨!平!

在legoland 搭hotel taxi 出MYR 60. 回程因夜了,所以book 車MYR 70.

大宅

引用:Legoland breakfast buffet 真係好難食,我

原帖由 PUIPUI2000 於 14-04-15 發表
Legoland breakfast buffet 真係好難食,我第一日飲完mango juice .又呵又嘔!今晚出去KSL MALL dinner 好 ...
所以我只揀熟食,好彩冇事。。

大宅

畀面勳章

legoland去outlet要幾耐?搭的士要幾錢?

大宅

引用:legoland去outlet要幾耐?搭的士要幾錢?

原帖由 babykeikeikei 於 14-07-04 發表
你指出面foodcourt?

大宅

畀面勳章

premium outlets

大宅

引用:legoland去outlet要幾耐?搭的士要幾錢?

原帖由 babykeikeikei 於 14-07-04 發表
其實隔離就係,唔洗搭車

男爵府

我响hello kitty land 搭的士去outlet,去程65,回程67,剛剛去完無野買,foodcourt 入面好多舖頭無開,個人認為唔值搭二佰幾的士去。

大宅

引用:premium outlets

原帖由 babykeikeikei 於 14-07-05 發表
premium outlets
Sorry....我誤會左, outlet未去過, 但好多人都話冇野買, 所以我都唔去

大宅

畀面勳章

咁食海鮮有無介紹?

珍珠宮

回覆 PUIPUI2000 的帖子

食完唔舒服, 真的好唔掂喎, 我地仲住2晚, 點算, 但要坐的士出入, 又好唔方便.

男爵府

引用:Quote:moonychan 發表於 14-4-10 13:28 i s

原帖由 叉燒媽 於 14-04-10 發表
agree...我仔淨係酒店LOBBY都可以SPEND 2個鐘
Lobby有咩玩?

大宅

引用:回覆+PUIPUI2000+的帖子食完唔舒服,+真的好

原帖由 LILY媽咪 於 14-07-05 發表
回覆 PUIPUI2000 的帖子

食完唔舒服, 真的好唔掂喎, 我地仲住2晚, 點算, 但要坐的士出入, 又好唔方便.
係出面food court 食都好好味,唔需要搭的士

happybobobaby  出面food court 收好早嗎?  發表於 14-7-6 08:59
LILY媽咪  咁都好。  發表於 14-7-6 08:42

大宅

引用:Quote:原帖由+叉燒媽+於+14-04-10+發表agre

原帖由 giant_japan 於 14-07-05 發表
Lobby有咩玩?
周圍都係legoland, 有排玩

大宅

引用:Quote:原帖由+LILY媽咪+於+14-07-05+發表回

原帖由 patajojo 於 14-07-06 發表
係出面food court 食都好好味,唔需要搭的士
有幾間都早,6點前已閂門。。KFC/Burger King 就夜少少,7點幾落去買都未收

首頁

尾頁

跳至