興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

123!@# 發表於 14-4-28 09:12
8.1.....不過好似係d "試用版"咁上下喎......

仲有, 我想問下, 點解有時我wechat緊, 等人答時, 我擺低部機 ...
現在的8.1 是開發者預濫版,未有firmware更新的,所以運行上可能會出現一點點問題,
而這些問題會在正式版推送後得到解決。
WeChat 我可沒有用呢,所以希望有其他C hing 幫到你啦,
這可能是Apps 本身的問題,你用的Apps 發行者是Tencent WeChat Limited 嗎,
因為還有第三方出WeChat 應用的,如果是Apps 的問題就要等發行者更新才行了。

大宅

虎到金來勳章

由HTC MOZART 一出用到上年7月轉左部NOKIA 925
升埋上8.1 PREVIEW.

禁止訪問

伯爵府

TKFY 發表於 14-4-28 15:47
現在的8.1 是開發者預濫版,未有firmware更新的,所以運行上可能會出現一點點問題,
而這些問題會在正式版 ...
現在的8.1 是開發者預濫版,未有firmware更新的,所以運行上可能會出現一點點問題
而這些問題會在正式版推送後得到解決。
WeChat 我可沒有用呢,所以希望有其他C hing 幫到你啦,
這可能是Apps 本身的問題,你用的Apps 發行者是Tencent WeChat Limited 嗎,
因為還有第三方出WeChat 應用的,如果是Apps 的問題就要等發行者更新才行了。

老公都係咁講.......

我唔識咩係tencent wechat喎......

伯爵府

ha8mo 發表於 14-4-28 16:45
懷舊
我唔明呀

子爵府

回覆:有無人用NOKIA呀

2g,一卡兩號,有用,但接聽時,會有時自動開免提,忽然呱呱叫

子爵府

回覆:有無人用NOKIA呀

更正,雙卡雙待,先岩

伯爵府

marten 發表於 14-4-28 19:55
2g,一卡兩號,有用,但接聽時,會有時自動開免提,忽然呱呱叫
是否"hi"到個制呀?

首頁

尾頁

跳至