美容扮靚

跳至

首頁
12345...15

尾頁

男爵府

原文章由 puipuiqueen 於 08-4-5 01:40 發表
Come on RoseTutoria, 不是用一、兩次就見效果, 比d心機!!
我個Friend生完仔都用spa機來減, 好成功! keep 住用, 好勤力, 現在還細了一個碼!!

重有, 不單只靠Spa機,be fair, 你要好好控制input,the rule is input < ...

你用開, 有無用spa 機心得呀?
例如點先用得好, 點樣先最有效, 同埋咩手勢先最正確?
Thanks!

大宅

我要出街了, 回來再share!!

原文章由 ml6331 於 08-4-5 11:42 發表

Thanks!
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

男爵府

原文章由 puipuiqueen 於 08-4-5 12:29 發表
我要出街了, 回來再share!!

好呀! 謝謝您!

別墅

Discount of Spa Gel,
http://hk.f1.page.auctions.yahoo ... 372597?r=1176466474

複式洋房

Youtube viedo

click on this http://tw.youtube.com/watch?v=R757UDvMlTI
althought it is not speaking in english, but you can see the different!!

click on this for more information on how to use: http://tw.youtube.com/watch?v=PcEIdz091Ts&feature=related

enjoy!!

原文章由 ml6331 於 08-4-5 11:42 AM 發表

Thanks!

男爵府

原文章由 precious.moment 於 08-4-5 15:11 發表
click on this http://tw.youtube.com/watch?v=R757UDvMlTI
althought it is not speaking in english, but you can see the different!!

click on this for more information on how to use: http://tw.youtube.co ...

thanks!

大宅

去美容院做body都續part做啦, 所以原理一樣, 你想那part做 firming 就在那裡落body shaping gel, 要落多些, 不要太亁, 一路睇電視一路luke, 不要用死力, 因微電讓 body shaping gel 深入肌膚, 有很多人話好累, 是因用太大力, 十幾分鐘咪好累!
方向--向上掃
每個area最少5分鐘, 有時間可長時間一些, 最重要 body shaping gel亁了, 你就再落一些!! 如dry了, 你再luke, 皮膚就一定紅, 就唔好話敏感啦!!

做瘦面也可用body shaping gel 在面, 放心, 我和老公已經用了很多個月, 日日做, 唔怕!!!
當然要記得之後去洗面和沖身, 因body shaping gel不是leave on!!

而專為面的Pre-treat and treatment gel 是深層清潔, 滋潤, 保濕和提昇, 一星期做一次就ok, or 5日一次
方向--向上掃, 不要用死力

當然可做頭皮、髮根的護理, 女士一星期4次, 男士一星期3次.

原文章由 ml6331 於 08-4-5 12:32 發表

好呀! 謝謝您!
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

男爵府

原文章由 puipuiqueen 於 08-4-7 00:54 發表
去美容院做body都續part做啦, 所以原理一樣, 你想那part做 firming 就在那裡落body shaping gel, 要落多些, 不要太亁, 一路睇電視一路luke, 不要用死力, 因微電讓 body shaping gel 深入肌膚, 有很多人話好累, 是因 ...

我每次做15分鐘架

男爵府

原文章由 puipuiqueen 於 08-4-7 00:54 發表
去美容院做body都續part做啦, 所以原理一樣, 你想那part做 firming 就在那裡落body shaping gel, 要落多些, 不要太亁, 一路睇電視一路luke, 不要用死力, 因微電讓 body shaping gel 深入肌膚, 有很多人話好累, 是因 ...

其實我用左2個月, 塊面有明顯 "V' Sharp架

男爵府

原文章由 precious.moment 於 08-4-5 15:11 發表

click on this for more information on how to use: http://tw.youtube.co ...

我係youtube都睇左好多段片, 但d片個d人, 係上下上下咁luk.....
咁正方法係點架?係唔係向上一個方向luk 先啱呢........?

大宅

上下 luk 是對啦! 不過上的力大少少, 咪有拉上的效果!!

原文章由 ml6331 於 08-4-7 14:45 發表

我係youtube都睇左好多段片, 但d片個d人, 係上下上下咁luk.....
咁正方法係點架?係唔係向上一個方向luk 先啱呢........?

大宅

原文章由 ml6331 於 08-4-7 11:51 發表

其實我用左2個月, 塊面有明顯 "V' Sharp架

男爵府

原文章由 puipuiqueen 於 08-4-8 01:05 發表
上下 luk 是對啦! 不過上的力大少少, 咪有拉上的效果!!

昨日我同事話我手臂無咁"透". 好開心

男爵府

有無辨法可以用Spa加強收手臂功效呢?
用左spa機luk手臂,已經無咁 "透"
但我想收細d.想對手臂幼D.........

大宅

You can apply "face lift" to body too.

You can apply "Dermatic Effects" after washing off body shaping gel. It is a lotion, no need to wash. It can do firming as well.

原文章由 ml6331 於 08-4-9 09:55 發表
有無辨法可以用Spa加強收手臂功效呢?
用左spa機luk手臂,已經無咁 "透"
但我想收細d.想對手臂幼D.........

男爵府

原文章由 puipuiqueen 於 08-4-9 15:46 發表
You can apply "face lift" to body too.

You can apply "Dermatic Effects" after washing off body shaping gel. It is a lotion, no need to wash. It can do firming as well.

"face lift" 能有效收緊/ 收細手臂?

男爵府

我想問如果用完SPA機騼手臂or肚脯.可以即告沖涼嗎.
因為我平昤騼完會用濕毛巾.但我想沖涼囉.
沖涼好似乾淨d.

大宅

你可先沖涼, 然後做 spa 機, 做完再沖身

原文章由 ml6331 於 08-4-9 21:18 發表
我想問如果用完SPA機騼手臂or肚脯.可以即告沖涼嗎.
因為我平昤騼完會用濕毛巾.但我想沖涼囉.
沖涼好似乾淨d.

大宅

yes, 總之反地心吸力 , 由下向上搽, 做邊都得。

想個 Bust 掟 d, 你都可以做。

原文章由 ml6331 於 08-4-9 20:59 發表

"face lift" 能有效收緊/ 收細手臂?

大宅

我用開果隻 gel 係搽身, 我以為 firm 面要用另一隻 gel, 所以咪問要幾錢囉, 原來可以共用, 等我今晚試下先.

點解我唔直接問賣機俾我果個人? 因為佢當初話教我一種源自美國的減肥法, 只要配合 spa 機用, 效果就好好, 原來佢所講減肥法, 即是坊間的"淨食肉減肥法", 但要配合 nuskin 的各種營養品, 我一個月用左 差不多5000元, 食佢D"丸仔"食到胃痛頂唔順, (每日三餐, 每餐6-7粒) 終於放棄, 自此以後, 我唔想再同呢個人交往, 我覺得佢連朋友都唔放過.

原文章由 ml6331 於 08-4-5 09:49 發表

你買左部機, 點解你唔知d Gel幾錢 o既 ?
你唔係用緊佢專用o既Gel 咩?
係好攰架, 話你知係每一個想減部份要騼15min先有
效架, 靚係要付出代價同時間架. 點解我咁講呢.
你諗下你d脂肪或者皺紋都唔係一朝一夕咁出 ...

首頁
12345...15

尾頁

跳至