美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

candy2b, 你整乘點呀? 分享下呀! Thanks.

大宅

咦? 加左價呀?

原文章由 candy2b 於 08-4-9 23:18 發表
我今日約咗 " Ting house " E 個星期日做, 植眉定柔眉要果日等丁小姐決定, 价錢3200, 佢個 range 都幾大 3000 - 3500, 要比佢哋睇咗先報到价.
做完再話你哋知吖. ...

之前一律$2800, 而家要甘多錢?

大宅

candy2b,

你ting house整眉左? 效果如何啊?

原文章由 candy2b 於 08-4-9 23:18 發表
我今日約咗 " Ting house " E 個星期日做, 植眉定柔眉要果日等丁小姐決定, 价錢3200, 佢個 range 都幾大 3000 - 3500, 要比佢哋睇咗先報到价.
做完再話你哋知吖. ...

別墅

係啦, 我過年前去問都係2800. 暨然佢都加咗價, 咁我下個月先去lu

大家整成點呀?

禁止訪問

各位美女....整成點呀...我都想去呀

大宅

眉型好好, 但色太淡, 我依家每日重要用眉筆加深些色.

原文章由 leungyee 於 08-11-20 12:41 發表
各位美女..在丁屋整成點呀....得唔得...好想知呢...

謝謝。

大宅

有冇人試過鄭明明嗰間o既羽織柔膚秀眉呀?? 好想知呀, 雖然貴貴哋 ( 都係要 3xxx ), 不過好似幾好咁, 做過o既人分享吓吖!!

禁止訪問

我都好想知呀

別墅

原文章由 littlepig 於 08-11-20 16:04 發表
眉型好好, 但色太淡, 我依家每日重要用眉筆加深些色.

hi littlepig,

when did you go to cheng ming ming there to
do the eyebrown? i want to make my eyebrown
more better than now but i very difficult to find
a more professional one to do it beautiful.
i am afraid to find a wrong one, how much
you did the eyebrown? if i want to go, can you
recommend which one is more pro?thanks

大宅

好媽媽勳章

我之前都聽過好多bk mami話亞mil做柔眉做得好,我都上去問過,係咪好似1800蚊(而家仲係咪?)不過我心大心細,最後冇做到...而家又心思思想過年前搞左佢

原文章由 juicypig 於 08-4-8 12:43 發表
我尋日去咗旺角阿mil到柔眉, 化咗妝會好d, 唔化妝就好似王小虎,希望甩咗色會好d啦

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

其實你地點解唔試下YAHOO拍賣既小柔,佢咁既價錢,咁既服務,真係好OK!
我唔係賣廣告架..人地咁多好評仲洗乜賣呀!

出面成千幾二千蚊一對眉..俾著我真係肉都痛..
同埋都未必有保證LA

原文章由 均均媽 於 08-11-24 09:57 發表
我之前都聽過好多bk mami話亞mil做柔眉做得好,我都上去問過,係咪好似1800蚊(而家仲係咪?)不過我心大心細,最後冇做到...而家又心思思想過年前搞左佢

...

大宅

我唔係係ming ming 到綉眉, 而係ting hxxx到綉架.

原文章由 anita312 於 08-11-23 01:40 發表

when did you go to cheng ming ming there to
do the eyebrown? i want to make my eyebrown
more better than now but i very difficult to find
a more professional one to do it beautiful.
i ...

禁止訪問

別墅

原文章由 littlepig 於 08-11-24 16:04 發表
我唔係係ming ming 到綉眉, 而係ting hxxx到綉架.

how much did you go ting house to make the
eyebrown? can you tell me which one help you
to do this?how long will recover the eyebrown?
you say that you feel that your eyebrown is too fine,
i am also wanted my eyebrown just make a little bit
more dark enough for my style, so if you say that
you are not too dark, that is suitable for me.
URGENT! looking forward to receive your reply or
you can PM me, any photos for me to take a look?
Many many thanks!:lol:

禁止訪問

你有否TRY过

大宅

anita312,

how much : 3000
who: Ms Ting
how long recover: around 1wk

原文章由 anita312 於 08-11-25 00:18 發表

how much did you go ting house to make the
eyebrown? can you tell me which one help you
to do this?how long will recover the eyebrown?
you say that you feel that your eyebrown is too ...

複式洋房

原文章由 lyanlyan3 於 07-12-17 15:04 發表
以前我係紋眉的, 咁我去左鄭明明果到洗眉, 價錢係3000到, 係1998年做過, 咁還有係洗眉之後開始甩色, 不過最後係甩唔哂d 色, 後期變左紅色眉. 佢有個套餐, 係3000幾包洗眉同補2次色, 咁我就加一次色, 但結果係甩色後 ...

請pm我!
how much?
thank you!

複式洋房

原文章由 eha13 於 08-2-11 13:43 發表

hi blackbeauty

我年廿九晚去ting house做植眉,老闆丁小姐好細心,除了設計眉形,還會用尺度(我至知我原來高低眉)。由於我無眉尾,同埋條眉加粗了,所以係原本無眉毛的部分,會先用柔眉打底,再加植眉,看起來會自然D。

剛做完眉 ...

我有朋友去過做, 效果真係幾自然! 不錯! 我都心郁郁想去做!
不過價錢教貴, 現在好似要成3000幾元!
有無discount? promotion?

等待驗證會員

有無人試過植眉呀, 我搵到間做緊推廣$1800, 叫鏽眉堂,
我想去試試!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我介紹得既緊係自己有試過先介紹俾人LA
不過我係去柔眉,洗眉得唔得我真係唔知WOR..
你有無去佢個拍賣睇過呀?
佢D相全部都係佢自己影既,你可以去睇下佢D相先囉

原文章由 leungyee 於 08-11-26 14:19 發表
你好,,,看到你叫我們TRY下小柔, 請問你有否TRY过呀...我要洗眉呢....得嗎?? 謝謝。

首頁
12345...6

尾頁

跳至