潮流時尚

跳至

首頁
12345...53

尾頁

大宅

Re: 用咩L.V袋?

HP,

我就係想買Papillon,不過唔知大定細好睇呢

大宅

bella,
small josephine 係幾靚呀, "咩" 又得, 拎又得....俾我都係揀lv 啦...

大宅

pakpakmamy,
你高唔高呀.....如果高買大都ok 呀..

大宅

I like Josephine too.

Berangere

熙熙&樂樂媽咪

大宅

barkley,

我既高度都高既,所以我都唸住買大size架 :-P
多謝你既意見

大宅

pakpakmami,
咁高就買大啦.... 唔駛客氣喎...不過, 你千奇唔好放太多野, 見過d 人搞到成個袋變晒型, 好肉酸.... :-P :-P

大宅

barkley,
係呀,擺太多野"墮"晒,真係好肉酸架, :-P
好似過speedy咁囉,不過我自己加左d野"託"住囉

大宅

barkley,
你對lv都非常好wow,好研究架?係唔係? :-P

大宅

pakpakmami,
都唔算係呀....我一個monogram 都冇... :-P :-P ..我淨係鍾意格仔囉....不過, 依家想想地買個mini monogram....睇o下我個friend lunch 去問o左幾錢先....

大宅

pakpakmami,
係呀..係呀..好醜呢....
hahah..你咁勁...加o左張梗咭紙呀???

大宅

barkley,
hehe係呀,加o左張梗咭紙呀 :-P

大宅

barkley,
其實我都鐘意HP post出黎個個mini monogram斜咩袋架,hk$6600,不過唔知會唔會太短囉同埋唔知come唔come興囉.... 你認為呢

大宅

pakpakmami,
你係講josephine 呀??? 我咪叫左個friend 問幾錢囉....佢話lv shop 好衰呀, 條長咩帶一時收錢, 一時又計埋喎.....
m...真係要去試試先知會唔會太短.....come 唔come 興呀.....我覺得都應該OK..O卦...

大宅

pakpakmami,
問左啦, 真係唔只6600 呀...買埋條長咩帶要1500 .....即是細既都要8100 ....

珍珠宮

醒目開學勳章

PakPakMaMi^^
你係咪話鍾意呢個呀?? 我都几鍾意, 我覺得 com 興, ok 喎!! 我都想買!!

Berangere

barkley^^
係咪 samll josephine 連長帶要 hkd8100 ?? 好似唔值, 都 hit 咗咁耐 !!

大宅

HI 各位,
我都好LIKE LV 架..
我有一個奶粉袋, 一個SPEEDY, 同埋一個TAMBOURIN
我依家想買一個JOSEPHINE 既袋呀, 因為我都係叫JOSEPHINE, BUT JOSEPHINE既袋..好好好貴呀!!
BUT LV 好衰架, 成日加價... :cry: :evil:

仲有呀, 你地知唔知LV 有條 HOTLINE 架. 你可以打去問下價同埋STOCK, 我次次都係打TEL問價, 唔駛走去SHOP問睇D SALES 面色.. TEL : 27366100
Josephine :-P

珍珠宮

醒目開學勳章

carlily
你個奶粉袋係邊款??
我都想買, 但聽人講好重身.

大宅

chilli,
係呀....幾抵死呀...要埋條長帶要加多1500 喎...8100 我都覺得太貴啦...依家都諗諗先...
Berangere 呢隻個款新d, 好似上年年尾先出架, 唔知有冇記錯呢.....

珍珠宮

醒目開學勳章

barkley
我記得第一年我黎法國, josephine 大 size 係 800?, 當時滙價咁低, 真後悔冇買!!

我而家考慮買 Berangere 定 Boulogne, 你認為邊款裝野多 d ??

複式洋房

我想買一個SMALL JOSEPHINE 呀, but 條長咩帶要$1500, 好貴呀!! 條長咩帶咩得好唔好睇呀? 唔買條長咩帶得唔得?

首頁
12345...53

尾頁

跳至