心聲留言

跳至

首頁
12345...50

尾頁

侯爵府

收到. tks!

原文章由 emileleung 於 08-1-4 13:30 發表
MON

E 左呀 ! 同上之果張一樣 ! 唔我就打比我啦 !

伯爵府

mon...妳琴日咪俾左10個叻我嘅,妳都係收番啦~俾10個豬我罷啦~ 我都覺得自己真係"豬氹dull":-| :-| :-|

侯爵府

今日睇新聞, 梁錦松今年做第三任爸爸

侯爵府

:lol: :lol: :lol: :lol:

點解呀? 係咪因為自己成日回應自己既野. :mrgreen: :mrgreen:

原文章由 米水 於 08-1-4 14:32 發表
mon...妳琴日咪俾左10個叻我嘅,妳都係收番啦~俾10個豬我罷啦~ 我都覺得自己真係"豬氹dull":-| :-| :-|

侯爵府

wow.....

頭先睇自由講場, 話聽radio, 方中信接受訪問, 講到自己做老豆, 表現得極之無奈喎.....

原文章由 ceci愛大咪 於 08-1-4 14:33 發表

伯爵府

原文章由 minimon 於 08-1-4 14:34 發表
:lol::" /> :lol::" /> :lol::" /> :lol::" />

點解呀? 係咪因為自己成日回應自己既野. :mrgreen: :mrgreen:

ops:" /> ops:" /> ops:" /> ops:" /> ops:" /> ops:" /> ops:" /> ops:" />
咁初初搬去新社區,又大又新,係會有d迷惘架嗎~

伯爵府

原文章由 ceci愛大咪 於 08-1-4 14:33 發表

唔係驚訝佢生咁多,而係咁大年級都無有怕:-|

差d唔記得講...我有個中學pe miss,個家姐早前52歲生左對龍鳳胎,真係只要一日有m,一日都仲可以生bb

侯爵府

即係真係因為呢樣野而覺得自己豬?! :lol: :lol: :lol:

慢慢黎啦, 外面既世界係大好多既....

原文章由 米水 於 08-1-4 15:03 發表

ops:" /> ops:" /> ops:" /> ops:" /> ops:" /> ops:" /> ops:" /> ops:" />
咁初初搬去新社區,又大又新,係會有d迷惘架嗎~

侯爵府

5.....5.....52歲先生, 仲要龍鳳胎, 打孖一齊來....

原文章由 米水 於 08-1-4 15:07 發表

差d唔記得講...我有個中學pe miss,個家姐早前52歲生左對龍鳳胎,真係只要一日有m,一日都仲可以生bb ...

伯爵府

原文章由 minimon 於 08-1-4 15:08 發表
即係真係因為呢樣野而覺得自己豬?! :lol: :lol: :lol:

慢慢黎啦, 外面既世界係大好多既....

mon...係呀~~

都係架...好似我成日"痴"住荃灣葵青區,可能真係要衝下出去睇下另外d世界啦~ :)

侯爵府

咁 方中信 無諗過要小朋友, 你睇報導都係話佢比傳謀早幾日先知 莫小姐有左, 即係 莫小姐 知約果一早比方生知, 一定叫佢打掉他

話晒都行左 12 年, 無奶油今時今日先會有 bb, 我估莫小姐做左手腳, 又或者佢想 '馬' 實方生 :mrgreen:

原文章由 minimon 於 4/1/2008 14:36 發表
wow.....

頭先睇自由講場, 話聽radio, 方中信接受訪問, 講到自己做老豆, 表現得極之無奈喎.....

侯爵府

come on baby~

原文章由 米水 於 08-1-4 15:10 發表

mon...係呀~~

都係架...好似我成日"痴"住荃灣葵青區,可能真係要衝下出去睇下另外d世界啦~ :)

伯爵府

原文章由 minimon 於 08-1-4 15:09 發表
5.....5.....52歲先生, 仲要龍鳳胎, 打孖一齊來....

係呀~52歲,第一次懷疑,miss話佢地佢家姐話唔係食藥而有孖bb,but無人信

伯爵府

原文章由 minimon 於 08-1-4 15:11 發表

mon...:lol: :lol: :lol:

侯爵府

唉....

原文章由 ceci愛大咪 於 08-1-4 15:11 發表
咁 方中信 無諗過要小朋友, 你睇報導都係話佢比傳謀早幾日先知 莫小姐有左, 即係 莫小姐 知約果一早比方生知, 一定叫佢打掉他

話晒都行左 12 年, 無奶油今時今日先會有 bb, 我估莫小姐做左手腳, 又或 ...

侯爵府

佢太太年紀小麻, 伏國寶今年先 30 :D

原文章由 米水 於 4/1/2008 15:07 發表

差d唔記得講...我有個中學pe miss,個家姐早前52歲生左對龍鳳胎,真係只要一日有m,一日都仲可以生bb ...

伯爵府

原文章由 minimon 於 08-1-4 15:11 發表

mon...話時話,有次我一個人帶阿陶入馬鞍山利安果頭,新港城果邊我都叫做熟d,嘩~利安果頭,我真係成個盲毛咁,4圍都係屋,都唔知邊邊打邊邊?!走果陣又唔知邊到搭車,搭幾號又唔知....

侯爵府

唔好話你啦, 連我住左馬鞍山三年啦, 都係熟恆安, 頌安, 健康院响邊同新港城果堆咋, 你而家講利安, 我都唔知邊得!

原文章由 米水 於 08-1-4 15:14 發表

mon...話時話,有次我一個人帶阿陶入馬鞍山利安果頭,新港城果邊我都叫做熟d,嘩~利安果頭,我真係成個盲毛咁,4圍都係屋,都唔知邊邊打邊邊?!走果陣又唔知邊到搭車,搭幾號又唔知.... ...

伯爵府

原文章由 ceci愛大咪 於 08-1-4 15:13 發表
佢太太年紀小麻, 伏國寶今年先 30 :D

ceci...我知佢老婆好後生,大把本錢,而係...我會睇埋男果方,妳諗下,50幾歲先生個b,都唔知有無命睇到佢大(妳話我悲觀我都係咁話)

侯爵府

米,

你諗下, 果次你同我講遁道衛理小學, 原來就在我家門前, 我都係一舊雲就知我有幾熟我所住既地區.

首頁
12345...50

尾頁

跳至