單親天地

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

原文章由 唔該晒 於 08-1-13 13:19 發表
你咪生得的亞嬸會照派餐卑你食...除非你係產房啦,咁就真係冇野食,但可以叫姑娘卑水飲

如果我食左亞嬸個D飯唔夠可唔可以叫人拎野俾我食架=V="
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

男爵府

原文章由 shirleytong28 於 08-1-13 13:22 發表
我催生個仔既時候,有早餐同午飯食架,早餐我就有食,但午飯就已經痛到咩都食唔落,淨係想佢快d出黎。

你入前可以食d野,姑娘一路會同你check住開既度數架啦,若果好似我咁最後要開刀,我由下午到夜晚都已經無野落肚,咁咪可以開刀 ...

如果真係要開刀要等咁多個鐘唔食野架=口="
實餓死我啦...
痛到食唔到都要食><"
真係會好肚餓架/ . \"
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:

別墅

回覆 #1 丫飛 的文章

傻瓜,你有餵口食當然可以啦...不過要睇睇的時間啱唔啱,如果唔係就叫佢地攞到門口搵的姑娘拎入嚟啦^^"

男爵府

原文章由 唔該晒 於 08-1-13 13:29 發表
傻瓜,你有餵口食當然可以啦...不過要睇睇的時間啱唔啱,如果唔係就叫佢地攞到門口搵的姑娘拎入嚟啦^^"

我預左聽日入院會買定幾本雜誌...
同埋買少少麵包餅擺係度 - -"
我驚我口痕冇野食...
呢幾日食左晚飯後個幾鐘度..
又整左隻燸米雞食,,,之後再食餅...雲吞"
唔知做乜鬼咁開胃

紀錄:

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

我驚我將陣痛變左肚痛...
因為呢排日日都有肚痛..日日都有去"吾吾"
我驚分錯左- -"!
不過我最唔鐘意入院見到D朋友走個刻..
尤其爸媽黎探個時望住佢地走><"
自從有左BB之後就係咁- -"
個次我以為流啡入院個姑娘係咁叫我住院..
本身都想住架...但諗到媽咪1個人走..
D眼淚就差D流出黎..
唔知做乜鬼野事:lol: :lol:

紀錄:

男爵府

原文章由 suma607 於 08-1-13 13:37 發表

到時你要吊鹽水架啦
吊緊鹽水,你係唔會覺得肚餓架

做乜鬼要吊鹽水=口=??
吊鹽水好痛架!!!
開刀就要吊鹽水嗎??

紀錄:

別墅

丫飛可能係你做左人地亞媽啦,所以母性大發,加埋親情一齊咪好想喊囉...亦有的係因為你有左既關係^^安吧安吧...遲的會正常返的,別緊張

別墅

回覆 #2 丫飛 的文章

吊鹽水係怕你易暈脫水等等,唔一定開刀先掉...不過你插左條喉動作要小心,唔係個針口會好痛

男爵府

丫飛 唔好咁擔心,到時你痛到咩知覺都無,吊咩你都唔知啦

唔駛問咁多野啦,個個人生同間間醫院都會有分別,隨遇而安,不如諗下生完點湊,諗定bb個名啦

原文章由 丫飛 於 08-1-13 13:41 發表

做乜鬼要吊鹽水=口=??
吊鹽水好痛架!!!
開刀就要吊鹽水嗎??

男爵府

原文章由 唔該晒 於 08-1-13 13:50 發表
丫飛可能係你做左人地亞媽啦,所以母性大發,加埋親情一齊咪好想喊囉...亦有的係因為你有左既關係^^安吧安吧...遲的會正常返的,別緊張

你咁講又有道理啵^V^"
但次次見有人走都流眼淚好樣衰架麻= ="

紀錄:

男爵府

原文章由 唔該晒 於 08-1-13 13:53 發表
吊鹽水係怕你易暈脫水等等,唔一定開刀先掉...不過你插左條喉動作要小心,唔係個針口會好痛

最怕係吊鹽水-0-"
就係怕針口痛><"

紀錄:

男爵府

原文章由 shirleytong28 於 08-1-13 13:54 發表
丫飛 唔好咁擔心,到時你痛到咩知覺都無,吊咩你都唔知啦

唔駛問咁多野啦,個個人生同間間醫院都會有分別,隨遇而安,不如諗下生完點湊,諗定bb個名啦

...

諗哂啦...哈哈"
連BB個名都諗好哂架啦..
努力等埋今日!! 過埋今日就好快見到呀B"

紀錄:

別墅

傻女,有邊個生個陣唔係好似你咁...問題係比你"瓜"張既多的是,唔好咁介意自己啊

男爵府

原文章由 唔該晒 於 08-1-13 14:02 發表
傻女,有邊個生個陣唔係好似你咁...問題係比你"瓜"張既多的是,唔好咁介意自己啊

咁又係...
痛就痛預左痛...不過唔想吊鹽水囉- -"
有D真係比我誇張好多"

紀錄:

別墅

你既辛苦係直得架,當你同bb一齊去回味時...真係百般滋味在心頭^^

別墅

不過我發現最"瓜"張既多數都係內地人...唔知點解呢

男爵府

原文章由 唔該晒 於 08-1-13 14:16 發表
不過我發現最"瓜"張既多數都係內地人...唔知點解呢

係囉...都唔知係咪係d男人面前扮野- -"
我覺得"

紀錄:

別墅

哈哈哈哈...我要暫時設退一下...

首頁
12345...6

尾頁

跳至