想生BB

跳至

首頁
12345...99

尾頁

大宅

好媽媽勳章

原文章由 高齡產婦 於 08-1-24 09:47 發表
朕,
妳公司好好呀! 放成兩個星期, 但老公要返工, 咪好悶囉...真係要搵d嘢攪下先得!
我只係放紅日, 年三十晚唔知有冇得收早呢? 我老闆係西人, 佢嗰日仲要係day off添, 實唔記得我啦, 到時又要我死死地氣, 自己開口 ...
\

係吖..年年老公都會攞假去旅行!今年就

咁不如約腳打反8圈吖

大宅

好媽媽勳章

原文章由 ootolai 於 08-1-24 09:58 發表
朕,

你放得仲長個我, 我情人節番工, 好似初八來的!!! 收市時間就一樣囉!

你呢個假期都係吾好周圍去啦....小心d

大宅

好媽媽勳章

原文章由 HappyDay2008 於 08-1-24 10:01 發表
All,
Miss M昨晚準時來拜訪我了:;pppp: ,因此二月一定做唔到iui,下次排卵日應該撞正係CNY,唯有到時在Thailand 靠自己努力。我諗住今次要relax D,唔用D ...

吾緊要啦!
去到玩得開心d.著套性感d既3點式.
你會吾會spa....我好鐘意咖,太舒服

大宅

好媽媽勳章

原文章由 PJ 於 08-1-24 10:03 發表
我年30晚收半day, 跟住初十二先開市呀:lol

原來最勁個個係你

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

祝福所有今個月做iui/ivf的 sisters都收到新年禮物。

大宅

好媽媽勳章

原文章由 HappyDay2008 於 08-1-24 10:21 發表
祝福所有今個月做iui/ivf的 sisters都收到新年禮物。

http://www.uwants.com/attachments2/day_070402/20070402_9df1551023a1b4e0ad27GVXGabyw5Fwt.gifhttp://www.uwants.com/attachments2/day_070402/20070402_9 ...

係吖,重要助慶!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

喂, 喂

你地有d icons, 我係hkicon搵唔到, 係唔係仲有第二條link??? 比我, 唔該!

原文章由 於 08-1-24 10:23 發表

係吖,重要助慶!

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

咁肥著三點式咪會嚇親觀眾。

我都諗住做 SPA,因為真係好正呀!

原文章由 於 08-1-24 10:18 發表

http://www.hkicons.com/_370.gif吾緊要啦!
去到玩得開心d.著套性感d既3點式.
你會吾會spa....我好鐘意咖, ...

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

唔知我可以用幾多分換呢? 等我今個weekend都上網睇下先, 但我之前用咗d分, 唔知仲有幾多呢? 換到幾多就幾多呂啦, 一定有用!

原文章由 ootolai 於 08-1-24 09:56 發表
係呀! 辦年貨啦! 我剛剛收到用hsbc積分換的超市coupon, 可以去買野lu, 仲要好似唔洗錢咁!! 想起都開心!!!

hsbc呢個星期六日換coupon, 再加埋年資, 我用左10500就換到$100啦, 老豆仲勁, 佢用左7500分咋!! 你地有無換 ...

大宅

好媽媽勳章

原文章由 ootolai 於 08-1-24 10:29 發表
喂, 喂

你地有d icons, 我係hkicon搵唔到, 係唔係仲有第二條link??? 比我, 唔該!

都係個個喎

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

happyday2008,
睇下妳有冇用? 係thailand hotel address in 泰文
http://www.fotop.net/dt401hk/dt401hk477

我都心思思想去呀, 但其實06年尾先去咗慶祝結婚週年 !
妳住邊間hotel呀? just bangkok? 依家去, 游水都可能仲係凍喎, 唔好凍親呀?

原文章由 HappyDay2008 於 08-1-24 10:01 發表
All,
Miss M昨晚準時來拜訪我了:;pppp: ,因此二月一定做唔到iui,下次排卵日應該撞正係CNY,唯有到時在Thailand 靠自己努力。我諗住今次要relax D,唔用D ...

侯爵府

我去 uwants.com那裏搵

原文章由 ootolai 於 08-1-24 10:29 發表
喂, 喂

侯爵府

高齡產婦

Thank you! 我今次Shangri-La Hotel, 貪佢近 BTS同碼頭。除了日本外最喜歡去Thailand。真係可以好relax又多好嘢食。

原文章由 高齡產婦 於 08-1-24 10:41 發表
happyday2008,
睇下妳有冇用? 係thailand hotel address in 泰文
http://www.fotop.net/dt401hk/dt401hk477

我都心思思想去呀, 但其實06年尾先去咗慶祝結婚週年 !
妳住邊間hotel呀? just bangkok? 依家去, ...

大宅

好媽媽勳章

原文章由 HappyDay2008 於 08-1-24 11:04 發表
高齡產婦

Thank you! 我今次係住Shangri-La Hotel, 貪佢近 BTS同碼頭。除了日本外我最喜歡去Thailand。真係可以好relax又多好嘢食。http://smileys.smileycentral.com ...

我上年9月都去完布吉....攪到成日心思思再去.
但如果老公有假,今次會plan去長灘島......陽光海灘等我吖!!!

侯爵府

咁就趁未有BB前快快二人世界去relax多次,有BB後就沒有咁多機會二人世界。

原文章由 於 08-1-24 11:07 發表

我上年9月都去完布吉....攪到成日心思思再去.
但如果老公有假,今次會plan去長灘島......陽光海灘等我吖!!! ...

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

各位

噚日我放咗雪旦,將會於年三十晚驗孕,希望到時有新年禮物la

噚日我同董醫生講:「你千其唔好退休呀,如果唔係好多人都冇得睇你丫.....」he...he....

大宅

好媽媽勳章

原文章由 fishballbaby 於 08-1-24 11:51 發表
各位

噚日我放咗雪旦,將會於年三十晚驗孕,希望到時有新年禮物la

噚日我同董醫生講:「你千其唔好退休呀,如果唔係好多人都冇得睇你丫.....」he...he....http://www.hkicons.com/ ...

即係年三十就有2個喜訊囉!!!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

記住買翻多d wacoal

原文章由 HappyDay2008 於 08-1-24 11:04 發表
高齡產婦

Thank you! 我今次係住Shangri-La Hotel, 貪佢近 BTS同碼頭。除了日本外我最喜歡去Thailand。真係可以好relax又多好嘢食。http://smileys.smileycentral.com ...

侯爵府

吓! 原來依道係part 2嚟架....

侯爵府

fishballbaby,

你回來la!
二月六日一定有好消息。新年前這個董醫生俱樂部會有好多人榮升新媽媽。

係呀Wacoal係必買item,但今次唔會買好多,因為遲D Bingo左會升cup好快唔啱size。

原文章由 fishballbaby 於 08-1-24 11:57 發表
記住買翻多d wacoal

首頁
12345...99

尾頁

跳至