想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

Hello, pochacco_ch, 想問問如果bingo, 是否用d仔排卵條 check會有下線? 如果用排卵條 check 唔到, 係唔係即係又要等下個月?
我用過, 不過無下線, 真係唔敢用pregnancy test再check.

原文章由 pochacco_ch 於 08-3-10 23:06 發表
appleleelo,
多謝你先!不過我諗冇bingo喇!我今朝用棒棒驗冇中啊!但夜晚用d仔排卵條check又好似昨晚咁有下線囉!都唔知攪咩....
可能我真係day30先排卵啦!
...

男爵府

Norwegian,
如果你cycle準的話,喺m應黎但未黎,用d仔連續驗幾日都有下線仲係越來越深果隻咁就好大機會bingo喇!d仔冇下線唔使用驗孕紙驗住啦!再觀察下先.....一日未黎m一日都有希望...唔使 啊!
祝bingo!

原文章由 Norwegian 於 08-3-12 22:26 發表
Hello, pochacco_ch, 想問問如果bingo, 是否用d仔排卵條 check會有下線? 如果用排卵條 check 唔到, 係唔係即係又要等下個月?
我用過, 不過無下線, 真係唔敢用pregnancy test再check.

...

洋房

pochacco_ch,
謝謝妳 , 遲幾日會再check下, 大家努力, 耍Bingo!

原文章由 pochacco_ch 於 08-3-12 23:25 發表
Norwegian,
如果你cycle準的話,喺m應黎但未黎,用d仔連續驗幾日都有下線仲係越來越深果隻咁就好大機會bingo喇!d仔冇下線唔使用驗孕紙驗住啦!再觀察下先.....一日未黎m一日都有希望...唔使 啊!
祝bingo!:waha ...

[ 本文章最後由 Norwegian 於 08-3-12 23:34 編輯 ]

男爵府

Norwegian,
唔使客氣!最緊要唔好灰心啊!

原文章由 Norwegian 於 08-3-12 23:33 發表
pochacco_ch,
謝謝妳 , 遲幾日會再check下, 大家努力, 耍Bingo!

首頁

尾頁

跳至