自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 toby豆 於 08-4-11 14:59 發表
summer就去邊都無所謂,我只係想講星加坡英文唔係咁差姐~~~~

哈哈~~咁又係,香港d英文都唔見得係好吖

複式洋房

咁啱嘅, 你個囡早我一日生日噃 大家都係獅子座喎

原文章由 minijelly 於 08-4-11 14:40 發表

我個囡出發當日啱啱9歲零1日大,我諗無咁快知道茶會時間掛???話晒仲有4個月先去

大宅

原文章由 Ranran 於 08-4-11 21:49 發表
咁啱嘅, 你個囡早我一日生日噃 大家都係獅子座喎

哈哈~~麻煩獅子座呀,自我中心又霸王
咦...咁佢地出發個日,咪就係你正日生日?

複式洋房

係呀!希望佢地唔好咁早飛啦, 慶祝埋先啦.

原文章由 minijelly 於 08-4-11 22:55 發表

哈哈~~麻煩獅子座呀,自我中心又霸王
咦...咁佢地出發個日,咪就係你正日生日?

珍珠宮

你好MINIJELLY:
我CASE同你一樣.想問問你係永安參加嗎?一定要14日咁多?

原帖由 minijelly 於 08-4-3 22:29 發表
Hello各位mami,

我個囡今年8yrs,比較痴身同埋依賴,我打算今年暑假俾佢跟永X去新加坡遊學,因為佢第一次參加,而且英文麻麻地,我而加都15/16諗緊俾唔俾佢去,請問有無mami既小朋友試過參加?可唔可以俾D意見我呀...唔該 ...

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

大家好,我個仔都係9歲,我都想幫佢報d summer couse 如遊學團,請問你地有無問過你地d仔女去唔去,係自願去定係迫佢地去既呢?thank!

別墅

我女兒剛去了廣州的黃埔軍校回來一星期,家中兩個女都感染了手足口病,大家去前要有心理準備,雖然捱過苦後,女兒都更懂得真珍所有和意志堅強了,但衛生環境的確麻麻,請看我這篇文章:「廣州黃埔軍校遊學行」特別送贈離營記念品 - 手足口病"EV71型腸病毒"http://chungc9.blogspot.com/2010/07/blog-post_25.html

男爵府

我小朋友就係跟左一間有45年專攪遊學團既來參加,結果好失望囉!

我小朋友仲話以後都唔去呀!心理影響得好緊要 >_<

首頁

尾頁

跳至