自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

回覆:99的新招!!

其實有時晤係新抱想同99過晤去,
而家99鐘意搞d無謂嘢出嚟破壞關係

你99都幾搞笑喎!
同愛回家嚴謹個呀媽有得揮

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:想問下你99,如果禁慾期間中咗,又係仔,咁

原帖由 orangutan 於 14-12-06 發表
想問下你99,如果禁慾期間中咗,又係仔,咁係咪掉咗阿b呀?

...
我反而會諗,
禁慾其間中咗,
99會晤會懷疑樓主對c6不忠咋

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

姨好奇一問 如果99話一定要你地做某d生男體位 仲要現場觀戰 咁你又ok呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

小豬澄 發表於 14-12-6 18:05
姨好奇一問 如果99話一定要你地做某d生男體位 仲要現場觀戰 咁你又ok呀

...
咁攪笑,做戲咩!

大宅

佢講咩,我只可以接受!!講錯乜,做錯乜,以後面左左,仲衰!!我C6都怕左佢阿媽!!我就覺得你講左甘做,我照做,到時又係女,大家唔使怨!!

男爵府

BK Milk勳章

佢癲你又跟佢癲?
有時候愈恨愈無

子爵府

好媽媽勳章

引用:姨好奇一問 如果99話一定要你地做某d生男體

原帖由 小豬澄 於 14-12-06 發表

...
係囉,聽講話某啲體位容易啲中男b,樓主都會跟?咪同你99一齊顛啦,幾十年代咩,咩都要聽99話除非有幾千萬分我就會考慮下既!否則你肯生多個,你99都要偷笑喇!大把人唔肯生嫁!個b健康已經係恩賜喇!

終於有褲着!

大宅

我有同99講精子谷甘耐,自已都會死,3個月其實無咩用……佢話我識乜,亂up

珍珠宮

引用:佢講咩,我只可以接受!!講錯乜,做錯乜,

原帖由 cathy922 於 14-12-06 發表
佢講咩,我只可以接受!!講錯乜,做錯乜,以後面左左,仲衰!!我C6都怕左佢阿媽!!我就覺得你講左甘做, ...
照跟?你老公又肯同佢顛?比我順勢發佢為

大宅

...
甘又離譜D…

珍珠宮

...
咁刺激, 即場指點教導

子爵府

引用:我有同99講精子谷甘耐,自已都會死,3個月

我有同99講精子谷甘耐,自已都會死,3個月其實無咩用……佢話我識乜,亂up

...
最驚你c6忍唔住出去出火,到時得不償失

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

係我就由佢唔眼閉啦
不過我驚如果你做足到最後如果係女..你99實話你一定有d地方無跟足..又嘈咋

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

佢點確保你地冇做 洗唔洗分埋你地房添

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:下。。。禁左你地。。。但又煲補湯,佢想個

原帖由 mike89 於 14-12-06 發表
下。。。禁左你地。。。
但又煲補湯,佢想個仔搵女人定谷上腦?

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

風趣禁慾,禁吾禁到啊?
兩公婆,日日見到

伯爵府

痴孖根,不如叫佢自己同個仔生啦!

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:為抱男孫,語出驚人“無男孫抱,死唔眼閉”

為抱男孫,語出驚人“無男孫抱,死唔眼閉”之後,又一力作!由12月開始,要我同C6禁欲3個月!!每星期二次補 ...
禁唔禁佢點知?

珍珠宮

子爵府

佢發傻,更難得,你地會陪佢一齊發傻

首頁
12345...9

尾頁

跳至